Karsten Travelstore

Black Friday bij Karsten Travelstore

Accessoires

Karsten Travelstore hield tot nu de boot af. Maar dit jaar doen ze wél mee met de Black Friday-gekte. Of is dit het begin van de verhuizing naar het nieuwe pand?

Stevige acties, ook online

Het motto is: als je het doet, moet je het goed doen. En dus zijn er niet alleen acties in de winkels van Karsten Travelstore, maar ook online. Zowel in het kleine winkeltje in de binnenstad van Hoorn – aan de Oude Veiling 56 – als in het grote pand aan de Gedempte Turfhaven 54 valt voordeel te scoren. Flink voordeel zelfs. Zijn ze misschien stiekem al een beetje aan het opruimen voor de grote verhuizing?

Grande opening Karsten Travelstore

Nou vooruit. We mogen verklappen dat de Grande Opening plaatsvindt op zaterdag 20 en zondag 21 maart 2020. Vanaf dan zit Karsten Travelstore weer op de oude vertrouwde locatie. Maar eerst die stevige Black Friday-acties: ze lopen van vrijdag 29 november t/m (Cyber Monday) 2 december. De kortingen op kleding (o.a. winterjassen, fijne truien) en kampeerartikelen (slaapzakken en kampeerkasten) lopen op tot 30% en een grote collectie tenten mag zelfs weg met 45% korting.

Kijk voor meer informatie in de winkel en op www.karstentravelstore.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant