ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home BioLite Solar Panel 10+ met geïntegreerde accu
BioLite Solar Panel 10+ met geïntegreerde accu
Accessoires

BioLite Solar Panel 10+ met geïntegreerde accu

  1. 16 juli 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

Het BioLite Solar Panel 10+ met geïntegreerde accu. Ultradun en licht van gewicht. Een krachtige solar oplader met handige zonnewijzer.

BioLite mee en je hebt altijd stroom

Met de Biolite Solar Panel 10+ zit je nooit meer zonder stroom. Zelfs als de zon al achter de bergen is verdwenen laad je je smartphone op. Dankzij de ingebouwde accu met een capaciteit van 3000 mAh. Het uitvouwbare zonnepaneel heeft een 360 graden kickstand. Hierdoor kun je het op elk terrein plaatsen. Met de geïntegreerde analoge zonnewijzer bepaal je vervolgens de juiste stand. Zodat je altijd een optimale opbrengst hebt van de zon. Met dit zonnepaneel van 10 Watt per uur kun je je telefoon, tablet, camera of lamp opladen. Waar en wanneer dit ook maar nodig is. Eenvoudig, dankzij de USB-uitgang. Je smartphone is in één uur tijd volledig opgeladen. Ideaal tijdens een meerdaagse wandeltocht of kampeervakantie.

Lichtgewicht

BioLite heeft het gebruiksvriendelijk design van de Solar Panel 10+ gecombineerd met een minimalistisch materiaalgebruik. Het resultaat is een ultradun en lichtgewicht paneel. Geen hinderlijke plastic behuizing, maar de monocrystalline zonnepanelen zijn ontworpen met het gepatenteerde bonding-systeem. Dankzij de handige ogen is het paneel eenvoudig op een rugzak te bevestigen. Zodat je ook tijdens het wandelen je apparatuur kunt bijladen.
BioLite Solar Panel 10+ is o.a. verkrijgbaar bij de outdoorspeciaalzaak Winkeladviesprijs € 149,95. Ook verkrijgbaar in een 5+ uitvoering, ad € 89,95 Ga voor meer informatie naar www.Technolyt.nl.

Gewicht: 558 gr – Hoogte: 20,8 cm – Breedte: 2 cm – Lengte: 26 cm – Capaciteit: 3000 mAh – Input: Micro-USB – Uitgang: USB – Output: 10 Watt per uur.

BioLite heeft meer handige producten op zonne-energie. Van lampje tot bbq. Je koopt en bekijkt ze via onderstaande button.

Koop bij bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS