BioLite Baselantern: de ideale lamp voor op de camping

Accessoires

De tijd van kamperen bij het lichtje van een gaslampje is voor de meeste mensen voorbij. Verlichting op de camping is inmiddels verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Een lamp die eruit springt, is de BioLite Baselantern. Dit is ’s werelds eerste platte lantaarn die veel meer doet dan alleen licht brengen.
BioLite BaselanternThe good old gaslamp met kousje (waar je héél voorzichtig mee moest zijn) is voor veel kampeerders slechts nog een herinnering. Hoe romantisch deze lamp ook is; hij moet plaatsmaken voor vernuftiger verlichting. En de ontwikkeling is snel gegaan, want de BioLite Baselantern lijkt in geen enkel opzicht op het vertrouwde campinglampje. Rommelen met een breekbaar kousje is niet meer nodig bij deze compacte lantaarn. De BioLite Baselantern is namelijk bedienbaar met een smartphone-app voor iOS en Android. Deze app heeft verschillende opties waaronder het in- en uitschakelen van de lamp en het instellen van de felheid van de verlichting. Is het al donker als je je kampement moet opzetten of ben je iets kwijt? Dan biedt de meest felle stand uitkomst. Op een zwoele zomeravond waar geen eind aan mag komen, past juist de gedimde stand. Daarnaast is het mogelijk de lantaarn zo in te stellen dat hij op een gewenst tijdstip vanzelf aangaat. Zo kom je nooit meer bij een donkere tent aan.

Telefoon opladen

Maar de BioLite Baselantern is meer dan alleen een lamp. Dankzij de twee usb-poorten kun je er namelijk ook je telefoon of andere apparatuur mee opladen. Daarnaast is de lantaarn voorzien van twee SiteLights ports, waar je aanvullende outdoorverlichting (waaronder een lichtsnoer en hanglampen) van BioLite op kunt aansluiten. Ook kun je via de app een alarm instellen die ervoor zorgt dat de lamp je ’s ochtends wekt.
BioLite Baselantern
De BioLite Baselantern is uitermate geschikt voor op de camping. Je kunt hem op tafel zetten, ergens ophangen of meenemen bij bijvoorbeeld nachtelijk toiletbezoek. De lamp is op te laden met een micro usb-kabel. De BioLite Baselantern is te koop in BioLite Baselantern in 7800 mAh. Deze heeft een brandtijd van 5 uur en kost 83,30 euro. De XL-versie van 12000 mAh heeft een brandtijd van 7,5 uur en kost 139 euro.
Bekijk op bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant