ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Binnenklimaat volgens Kabe
Advertorial

Binnenklimaat volgens Kabe

  1. 1 maart 2019, 17:00
  2. 0 Reacties

Een caravan bouwen voor het Scandinavische klimaat is een uitdaging. Van extreme kou naar een warme zomer. En van een vochtige herfst naar heel veel sneeuw. Kabe schenkt daarom veel aandacht aan de verwarming, isolatie en ventilatie van zijn caravans (en campers).

Kabe voldoet royaal aan zwaarste eisen

Alle caravans hebben een maximale luchtcirculatie. Zelfs met het plaatsen van de meubels is daar rekening mee gehouden. In de hele caravan is er een gelijke warmte dankzij de vloerverwarming. De gepatenteerde wandconstructie zorgt voor het best mogelijke binnenklimaat. Het intelligente verwarmingssysteem SmartVent System maakt de caravans van Kabe tot de beste die er te koop zijn voor alle seizoenen. Zomer- of wintervakantie; het comfort is even hoog.

KabeIntelligent verwarmingssysteem

In alle caravans is de AGS II of AGS II Pro vloerverwarming standaard aanwezig. Met watercircuit, compacte convectors, geoptimaliseerd ventilatiesysteem, volledige luchtcirculatie, iWall-constructie en de ALDE Compact verwarmingsketel. Dit is het hart van elk verwarmingssysteem. In de caravan beschik je over een centrale verwarming, zoals je die kent van thuis.

Ventilatie in wanden en vloer

Kabe heeft als het enige camper- en caravanmerk ventilerende wandbekleding en een ventilerende vloerbedekking langs de buitenrand. De wanden laten de warme lucht die omhoog circuleert door en de vloerbedekking zorgt voor opname van condens. Die verdwijnt als je de verwarming aanzet. De isolatie zorgt voor warmte in de winter en koelte in de zomer. Het systeem van de vloerverwarming is gekoppeld aan het convectorsysteem. Zo circuleert de lucht in de hele caravan als je de verwarming aanzet.

SmartVent

Het SmartVent-systeem is de nieuwste uitbreiding van het intelligente verwarmingssysteem. Het is een geavanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Het systeem verbetert de kwaliteit van de binnenlucht en verlaagt tegelijk het energieverbruik.

Kabe 2019-3

Het systeem wint in de winter de warmte in de caravan terug. In de zomer gebruikt het de koudere lucht onder de caravan voor koeling. Het SmartVent-systeem (waarvoor Kabe de European Innovation Award 2019 mocht ontvangen) wordt als optie geleverd in de premium-caravans van Kabe. In de Imperial-serie is het standaard een geïntegreerd onderdeel van het innovatieve Smart-D-systeem. Lekker koel in de zomer, lekker warm in de winter. Dat regel je desgewenst via je smartphone of tablet. Je leest er meer over op de onderstaande site.

www.kabe.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Advertorial, Caravans NIEUWS