ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Bike Motion Benelux, 21-24 oktober
Bike Motion Benelux, 21-24 oktober
Beurzen

Bike Motion Benelux, 21-24 oktober

  1. 20 oktober 2016, 17:00
  2. 0 Reacties

De caravans en campers zijn er nog niet uit of de fietsen staan alweer klaar. Van 21 tot en met 24 oktober staat de Jaarbeurs in het teken van de Bike Motion Benelux. Deze keer onder andere veel nieuws van Besv en Votani, te zien in hal 9, stand A028.

Bike Motion Benelux: nieuws van Votani en Besv

Darfon is voor het eerst aanwezig op Bike Motion in de Jaarbeurs Utrecht. Niet zonder reden: er is heeft veel nieuws rond de merken BESV en Votani. Zo introduceert Votani een aantal nieuwe modellen, waaronder de XM en XM-S, beiden met Bafang Max Drive middenmotor. De G1 is uitgerust met Brose middenmotor en de E1 met voorwielmotor. De E1 wordt in de markt gezet voor de zeer aantrekkelijke opstapprijs van € 1399.

BESV komt met de JS1 Advance, CF1 en LX1: design e-bikes die toonaangevende designprijzen hebben gewonnen. BESV heeft ook voorinformatie over de nieuwe elektrische mountain bike TRB1 die in 2017 wordt geïntroduceerd. Deze e-MTB heeft twee verschillende uitvoeringen: full suspension en hardtail. De TRB1 wordt uitgerust met een krachtige Brose motor en een van de grootste accu’s in de markt.

Bike Motion Benelux

 

Bike Motion Benelux is een mooi podium om de noviteiten uit de collecties bij zowel consumenten als dealers voor het voetlicht te brengen. De beurs was vorig jaar goed voor ruim 30.000 bezoekers.
Bike Motion wordt georganiseerd in Jaarbeurs Utrecht van vrijdag 21 t/m maandag 24 oktober. Je vindt Darfon met de merken Votani en BESV in Hal 9 – A028. Kijk voor meer informatie op nl.BESV.com en www.Votani.nl.

Voor meer info over de Bike Motion Benelux beurs: www.bikemotionbenelux.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Beurzen NIEUWS