ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Slimme Bike-Lift van BR-Systems
Accessoires

Slimme Bike-Lift van BR-Systems

 1. 15 februari 2017, 17:00
 2. 2 Reacties

Natuurlijk gaan de fietsen mee op de camper. Heb je een E-bike dan weegt die gemiddeld 25 kilo. Tillen op een hoog gemonteerde fietsendrager is dan niet echt fijn. De slimme fietslift Bike-Lift van BR-Systems is dan dé uitkomst.

Bike-Lift winnaar Europese Innovatie Award 2016

De gepatenteerde bike-lift is naast slim ook gebruiksvriendelijk en innovatief. Het gemonteerde platform kan, bij de meeste campers, zakken tot op de grond. Door een simpele druk op de knop overbrug je een hoogte van 110 centimeter.  De Bike-Lift heeft een draagvermogen van 60 kilo waardoor je er zonder problemen twee E-bikes op kwijt kunt. Of drie gewone fietsen natuurlijk. Het systeem is voorzien van alle mogelijke beveiligingen en vergrendelingen die garant staan voor een veilig rijcomfort. Het systeem won niet voor niets de Europese Innovatie Award 2016.

Bike-Lift

 

De voordelen van de Bike-Lift op een rij:

 • Eindposities van de 12V motor zijn instelbaar
 • Nood-handbediening aanwezig
 • Schuifbare wielhouders
 • Beweegbare fietshouders
 • Hogere bevestiging op voertuigwand mogelijk

Ervaring gaat hand in hand met innovatie

Net als eerder met Omnistor en Prostor, zo is ook het zelfstandig merk BR-Systems gegroeid uit meer dan 35 jaar know-how en ervaring van de familie van stichter Louis Brutsaert. Het team heeft dezelfde pioniersmentaliteit op de markt voor camperaccessoires. Met BR-Systems wordt deze kennis nu toegepast in innovatieve oplossingen, waarbij gefocust wordt op een compleet aanbod van fietsendragers. Van de tekentafel tot in de productiehal, in elke fase van het productieproces durft het team de platgereden paden te verlaten om zo tot een totaaloplossing te komen die gebruiksvriendelijkheid combineert met duurzame kwaliteit. Wil je meer informatie over BR-Systems? Kijk dan op www.br-systems.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  Frankenmolen - woensdag 15 februari 2017 

  Svp prijs incl montage en excl montage

  Beantwoorden

   Jos Mark - woensdag 15 februari 2017 

   Daarvoor kun je het beste contact opnemen met een dealer.

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS