Bijzondere Reizen in Amsterdam en Maastricht

Nieuws

De Vakantiebeurs voor Bijzondere reizen, 9 en 10 januari in Amsterdame Beurs van Berlage en op 23 en 24 januari in het Mecc in Maastricht. Een beurs waar massatoerisme niet de toon aangeeft maar selectief gekozen wordt voor kwaliteit. Het is de vijfde editie in Amsterdam en het aanbod is gevarieerder dan ooit. Aanbieders onderscheiden zich door hun kwaliteit of hun “onverwisselbaarheid”. Vaak wijken ze van traditionele normen af zodat er iets nieuws t ontdekken valt.

Bijzondere Reizen in Amsterdam en in Maastricht

Geïnteresseerd publiek op zoek naar nieuwe bestemmingen en mogelijkheden, op zoek naar goede informatie van specialisten. Grote aanbieders, die je misschien al kent, maar ook kleine die je zelfs op internet niet zult vinden. Van Poolreizen tot Kloosterwandelingen. Parelreizen waar je zelf nooit op gekomen zou zijn. Niet de prijs is bepalend bij de samenstelling van de beurs, maar de onverwisselbaarheid van de soort reizen die aangeboden worden. Ook voor kleine beurzen is er veel te ontdekken.

Op 9 en 10 januari in de Beurs van Berlage, op 5 minuten lopen van het Centraal station. Ook voor wie met de auto komt is voldoende parkeergelegenheid (zie de site). In acht zalen een gevarieerd programma. Kijk op onderstaande site om te zien wat er allemaal te doen is. Zo weet je wat je waar en hoe laat kunt kunt bekijken. Je kunt zo heel gericht informatie verzamelen. Op zaterdag 23 en zondag 24 januari vindt de Beurs plaats in het Mecc in Maastricht. Kom je met de trein dan uitstappen bij station Randwijck, gelegen op loopafstand van het Mecc (er is ook ruim voldoende parkeergelegenheid). De Bijzondere Reinzen beurs voor mensen die meer op het zuiden gericht zijn. Voor Maastricht, buiten de beurs natuurlijk altijd een bezoek waard, is het de derde editie. Aan te raden is van te voren uw entreekaartje te reserveren (ook goedkoper), zodat u meteen naar binnen kunt en niet hoeft te wachten.

www.vakantiebeursamsterdam.nl

Bijzondere Reizen Amsterdam

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant