bijverewarmen

Bijverwarmen in de caravan: heerlijk op koelere avonden

Accessoires

Kamperen in het najaar of de winter is soms best fris. Bijverwarmen kan dan een uitkomst zijn. Zo kun je bijvoorbeeld langer in de voortent zitten of later de kachel aanzetten.

Hiermee kun je bijverwarmen

  • Het elektrische ventilatorkacheltje leent zich prima voor bijverwarmen. En met 21 euro is hij ook nog eens betaalbaar. Het kacheltje heeft een thermostaat waarmee je de temperatuur kunt instellen. Het heeft een beveiliging tegen oververhitting en een omvalbeveiliging. Wanneer het kacheltje omvalt, schakelt hij automatisch uit. Hij is geschikt voor kleine ruimtes. Bekijk de kachel hier.
bijverwarmen
  • De miniheater steek je rechtstreeks in het stopcontact. Niet alleen klein, maar volgens de fabrikant ook heel energiezuinig. Je kunt hem op snel of normaal verwarmen zetten. Er zit een thermostaat in die de ingestelde temperatuur – tussen de 15 en 32 graden – bewaakt. De miniheater kost 22 euro. Hier kun je er meer over lezen.
  • Een mobiele gaskachel brengt warmte waar je die nodig hebt. Je kunt hem zelfs gebruiken als kooktoestel. Let er wel op dat de ruimte goed geventileerd is. Hij kost 35 euro. Hier te zien.

Ook lekker warm

  • Deze convectorkachel is de moderne vorm van de bekende radiatorkachel. Hij is met 2000 watt zeer krachtig. Voorzien van drie temperatuurniveaus en een turbofunctie. Meer informatie kun je hier vinden.
  • En dan is er ook nog de heerlijk warme deken. De ouderwetse manier van bijverwarmen. Deze fleece deken is superzacht en antipluis. Bekijk hem hier.
  • Vaak begint kou bij je voeten. Verjaag die kou met deze heerlijk warme klassieker: de pantoffel. En dan wel met een warme voering. De sloffen zijn lekker licht en hebben een antislipzool. Kijk hier.

Je kunt natuurlijk ook heel veilig de verwarming in je caravan of camper aanzetten. Daar heben we een video over gemaakt. Nieuwsgierig? Kijk dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!