ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Big Winter Sale bij Caravan Centrum Meerkerk
Big Winter Sale bij Caravan Centrum Meerkerk
Branche

Big Winter Sale bij Caravan Centrum Meerkerk

  1. 5 december 2017, 19:00
  2. 0 Reacties

Big Winter Sale bij Caravan Centrum Meerkerk in Meerkerk. En wel op 7, 8 en 9 december. Zij ruimen op en jij krijgt het voordeel.

Voordeel scoren tijdens de Winter Sale

Bij alle voorraadcaravans van de merken Adria, Knaus en Fendt krijg je tijdens deze drie dagen een stevige korting op een mover, voortent of cassetteluifel. Daarnaast vanzelfsprekend een goede inruil op uw huidige caravan. Op de voorraad gebruikte caravans krijg je tijdens de Big Winter Sale een korting van €500,- óf een vernieuwingspakket ter waarde van €750,- gratis. Het vernieuwingspakket bevat: Fresh-up toilet set, nieuw Defa matras en SCM goedgekeurd disselslot. Daarnaast in de kampeershop een korting van 20% op 1 artikel naar keuze.

Bestel je een voortent tijdens de Big Winter Sale, dan krijg je daar een GRATIS tenttapijt bij. Je kunt de tent tijdens de show bestellen en in het voorjaar laten leveren. Maak een afspraak voor de Bovag onderhoudsbeurt, laat deze uitvoeren voor 02-03-2018 en ontvang €30,- korting op de onderhoudsbeurt.

Winter Sale

Technische accessoires

– Bij aanschaf van een mover, tijdens de Big Winter Sale, krijg je een lichtgewicht Lithium accu t.w. van €375,- gratis.
– Bestel een AL-KO ATC-control en ontvang gratis de AL-KO 2Link.
– Dometic Freshjet 1500 dakairco van €1.795,- voor €1.495,- compleet gemonteerd.

De productieplanning van de fabrikanten zit zo goed als vol. Meerkerk heeft extra voorraad ingekocht zodat je toch op tijd op vakantie kunt met je nieuwe caravan. Wees hier wel snel bij. Naast de nieuwe caravans is er een ruime collectie gebruikte caravans van vele merken. Kom langs op 7, 8 of 9 december en kom voordeel scoren.

www.caravancentrummeerkerk.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Branche, Onderweg NIEUWS