Adria Astella

Bezoek Adria in Utrecht

Advertorial v

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs is niet compleet zonder Adria en Sun Living. Je vindt beide merken in Hal 12, waar de nieuwste modellen zijn uitgestald. Van buscampers, halfintegralen en alkoofcampers tot familie- en tourcaravans.

Astella, de verrassing

De verrassende Astella komt in drie modellen. Adria brengt het kortste model – de 704 HP – mee naar Utrecht. Natuurlijk kun je nog veel meer modellen bekijken. Denk aan de bijzondere Altea KP met buitenkeuken en een indeling die je gezien moet hebben. Of de Adora 593 UP met queensbed. Maar ook de kekke Action en de luxe Alpina staan er.

Compact Supreme

De geheel vernieuwde Compact Supreme staat in Utrecht in drie uitvoeringen. De Compact is door de NKC genomineerd voor de titel ‘Kampeerauto van het Jaar’ en alleen al daarom het bekijken waard. Ook de totaal vernieuwde Adria Twin Acess 640 SL kun je in Utrecht bewonderen.

Sun Living

De Sun Living campers komen van dezelfde band als de campers van Adria en dat kun je zien. In Utrecht staat de Sun Living STYLE, een erg complete camper voor een heel vriendelijke prijs.

Wil je meer lezen over de campers van Adria? Kijk dan in ons Campingtrend Magazine van deze maand.

Naar de site van Adria.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant