Betaalbare kampeeraccessoires

Accessoires

Kamperen hoeft niet duur te zijn. Voor nog geen tientje heb je heel wat handige en praktische kampeeraccessoires die je uitrusting compleet maken. Wij zetten er een aantal op een rijtje.

Goedkoop, maar oh zo handig

  • Deze minikoeltas is gemaakt van kraft papier. Het koeltasje heeft ruimte voor zes blikjes. Neem hem mee om je lunch koud of warm te houden. Of voor de pauze tijdens een wandel- of fietstocht. De kleine koeltas is opvouwbaar en de binnenkant is geïsoleerd. Hij kost 9,95 euro. Hier te zien.
goedkoop
  • Eenpersoons luchtbed van zeer stevig vinyl. Opblazen en leeglopen gaat snel dankzij het schroefventiel. Het bed heeft een comfortabel pluche slaapoppervlak. Inclusief stevig reparatiemateriaal. Belastbaar tot 227 kilo. Prijs 8 euro. Bekijk het luchtbed hier.
  • Een compacte en praktische bestekset. Bestaat uit een mes, vork, lepel en theelepel. 
    Het rvs-bestek heeft een kunststof heft. Prima voor in de besteklade van de caravan. Er zijn verschillende kleuren. De rode set kost 6,29 euro. Bekijk het bestek hier.

Snel pompen

  • Voor het snel oppompen van je roze flamingo. Of de rubberboot. De Intex Double Quick I blaast lucht bij zowel opgaande als neergaande bewegingen. Dit betekent dat het pompen twee keer zo snel gaat. De handpomp wordt geleverd met drie verschillende mondstukken. De Intex Double Quick I heeft een lengte van 29 centimeter. Hij kost 9,15 euro. Hier is hij te zien.
  • Geinige ronde koelelementen. Drie schijfjes watermeloen, sinaasappel en kiwi. Voor negen euro. Bekijk ze hier.
  • Magneto Travel Light. Lantaarn met een kracht van 90 lumen. Drie standen, klikken en inschakelen. Kijk hier.
Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant