canvas tarp

Bent: canvas driehoekige tarps als luifel

Accessoires

De driehoekige canvas tarps van Bent zijn verkrijgbaar in achttien verschillende dessins. Aan elke zijde voorzien van een stevige rits. Door ze aan elkaar te ritsen, ontstaat een kleurrijke luifel van elke gewenste maat.

Canvas tarps: combineren maar

De driehoekige tarps hebben allemaal de maat 2,5 bij 2,5 bij 2,5 meter. Behalve een rits aan elke zijde, is elke hoek voorzien van een oog. Rits de tarps aan elkaar en je kunt de luifel zo lang maken als je wilt. Afhankelijk van behoefte en de hoeveelheid ruimte die je hebt. Kies uit de achttien varianten in kleur en dessin en combineer er op los. De tarp beschermt niet alleen tegen de zon. Ook een regenbui is geen probleem. Ze zijn gemaakt van 150 D polyester en hebben UV-beschermingsfactor 60.

Bent Canvas tarp
Bevestiging aan de caravan.

De tarps zijn met adapters te bevestigen. Die schuif je in de rail van de caravan of camper. Ze zijn ook vast te maken aan een buis. Vervolgens kun je de tarps aanritsen. Elke tarp komt inclusief één stang, één scheerlijn en één haring. Combineer je er bijvoorbeeld drie voor een luifel, dan kun je hem met drie stuks van ieder opzetten en afspannen. De buitenste tarp kun je ook als zijwand gebruiken.

Canvas tarp
Canvas tarp
Bevestiging aan de (bus)camper

Ook prima op het strand

De tarps zijn daarnaast natuurlijk ook los te gebruiken. Je neemt er één mee naar het strand en hangt een tweede boven de picknickdeken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Elke Bent-tarp – met een gewicht van 1,4 kilo – zit verpakt in een zak. Hij is voorzien van drie aluminium ogen aan de punten. Prijs per tarp is 90 euro.

Naar de site van Bent.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant