Belkin powerbank

Belkin powerbank: nooit meer zonder stroom

Accessoires

Een mobiele telefoon, smartwatch, tablet of e-reader behoort voor veel mensen tot hun standaardkampeeruitrusting. En met al die apparaten zonder stroom zitten; dát is niet handig. Met deze Belkin powerbank hoef je daar gelukkig niet bang voor te zijn.

De powerbank heeft een batterijcapaciteit van 10.000 mAh. Ter illustratie: volgens Belkin kan je daar tot drie keer een smartphone mee opladen. Natuurlijk is hij ook geschikt voor allerlei andere apparaten, zoals koptelefoons, speakers en camera’s. De powerbank is voorzien van twee universele usb-poorten.

Compacte powerbank

Op zware spullen zit je op vakantie niet te wachten. Daarom is het extra fijn dat de Belkin powerbank slechts 222 gram weegt. Daarnaast is hij met een afmeting van 75 x 15 x 146 mm heel compact. Je kunt hem dus heel makkelijk ergens mee naartoe nemen. De powerbank is op te laden met een micro usb-kabel van 15 centimeter. Vier led-lampjes op de powerbank geven het accuniveau weer.

Belkin powerbank

  

Op de foto zie je de Belkin powerbank in het zwart. In deze uitvoering kost hij 34,99 euro. Vind je zwart maar saai? Kies dan voor zilver of roségoud, dan is hij wel een paar euro duurder. Je kunt trouwens ook kiezen voor een powerbank van 500 mAh. Alle modellen zijn verkrijgbaar via onderstaande link.

Bekijk op Bol.com.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant