ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Beauer 3XC uitschuifbare afzetunit
Beauer 3XC uitschuifbare afzetunit
Campers

Beauer 3XC uitschuifbare afzetunit

  1. 3 februari 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

De Beauer 3X is een minicaravan die kan uitschuiven en zodoende drie keer zo groot kan worden als je op de camping staat. De youtube-filmpjes van deze vondst doen het al jaren goed. Hij is er ook als afzetunit, de Beauer 3XC, voor op een chassis-cabine of pick-up.

Beauer 3XC, als in drie keer zo breed

Op internet is de 3X al jaren een hit. Vijf vierkante meter woonruimte, die tijdens het rijden slechts 1,85 meter breed is. Het uitschuiven duurt 25 seconden. Tijdens dit uitschuiven klapt er automatisch een bed uit van 140 bij 190 centimeter. Aan de linkerkant, de binnenste schaal, komt een rondzit uit de wand. Deze is om te bouwen naar een bed van 200 bij 190 centimeter. Er zijn dus maximaal vier slaapplaatsen. Behalve als lichtgewicht caravan is de 3X er ook als afzetunit. Deze past op een pick-up met dubbele cabine. De unit is compleet met koelkast en magnetron.

Beauer afzetunit

De unit kan uitschuiven terwijl hij nog op de pick-up zit, of als hij al is afgezet. Optioneel zijn zaken als verwarming en een douche. Kopen kun je hem je vooralsnog alleen bij de fabriek. We zijn hem nog niet tegengekomen “in het wild”. Je zou er zeker veel bekijks mee trekken. De Beauer-caravan is er vanaf zo’n 25.000 euro. De prijs voor een afzetunit is bij ons nog niet bekend.

www.beauer.fr

 

 

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Campers NIEUWS