ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Barcelona nu ook bij OpenTable
Barcelona nu ook bij OpenTable
Nieuws

Barcelona nu ook bij OpenTable

  1. 9 april 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Toeristen die naar Barcelona reizen, kunnen vanaf nu gebruikmaken van OpenTable om bij meer dan tweehonderd restaurants in de stad te reserveren. OpenTable is de wereldleider in online restaurantreserveringen en onderdeel van The Priceline Group.

Culinair toerisme is populair

Door de groeiende interesse in culinair toerisme zijn reizigers over de hele wereld op zoek naar authentieke, lokale dinerervaringen om hun reis nog specialer te maken. Het kan echter een uitdaging zijn om erachter te komen bij welk restaurant je deze ervaring het beste kunt krijgen. Reizigers kunnen met OpenTable in hun eigen taal zoeken, ontdekken en boeken bij het restaurant dat past bij hun behoeftes op dat moment.

Om de tijd in Barcelona maximaal te benutten, kunnen reizigers van tevoren via de OpenTable-website een tafel boeken. Met de gebruiksvriendelijke app is het uiteraard ook mogelijk om tijdens de reis last minute te reserveren. Om de keuze voor de beste restaurantervaring nog makkelijker te maken, kunnen reizigers reviews, menu’s en andere relevante informatie lezen.

OpenTable

Barcelona is hele jaar door hotspot

Christa Quarles, CEO OpenTable: “Barcelona is het hele jaar door een hotspot voor reizigers en foodies. We zijn ontzettend blij om deze stad toe te voegen aan ons wereldwijde netwerk, om reizigers op ieder moment te kunnen helpen bij het boeken van het perfecte restaurant.” Quarles voegt toe: “We naderen ons 20-jarig jubileum en zijn trots dat we hebben mogen bijdragen aan de ontwikkeling van de reiziger die niet alleen de hele wereld verkent, maar ook de culinaire wereld. De OpenTable app dient hierbij als ‘Global Dining Paspoort’. Het helpt je voor én tijdens je verblijf om een reservering te maken bij de meest gewilde restaurants voor een authentieke culinaire ervaring.”

Wat je culinaire voorkeuren ook zijn, OpenTable biedt een restaurantervaring die aansluit bij de wensen van ieder type bezoeker dat naar Barcelona reist. Bezoek Bar Mut of Los Caracoles wanneer je zin hebt in lokale gerechten, boek het award-winnende Xerta Restaurant voor een meer verfijnde ervaring of reserveer het prachtige Franse restaurant La Dama. Zin in de Baskische keuken? Check dan de restaurants van de Sagardi Group voor een overvloed aan keuze. Voor meer informatie over de selectie van restaurants in Barcelona: www.opentable.co.uk/c/barcelona-restaurants

De restaurants in Barcelona worden onderdeel van een wereldwijd netwerk van 43.000 restaurants in meer dan twintig landen, waaronder hotspots in steden als Berlijn, Dublin, Amsterdam, Londen, Melbourne, New York, San Francisco, Sydney, Tokyo en Toronto. Reserveringen via OpenTable kunnen worden gemaakt in het Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Japans en Duits.

OpenTable

www.opentable.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Nieuws NIEUWS