Carlo

Barbecook Carlo: hippe tafelbarbecue

Accessoires

Ligt de skottelbraai in de caravan en staat die in de stalling? Geen nood. Met de handige tafelbarbecue Carlo smul je ook in je eigen tuin, op het balkon of dakterras.

Carlo is hip en handig

Carlo

Je hebt alleen een tafel en houtskool nodig. De Carlo blijft van buiten koel, dus je zet hem gewoon op tafel. Van de houtskool gebruik je maar weinig. Dat komt door de ingebouwde ventilator. De luchtstroom zorgt voor een mooi regelbaar vuurtje. Het vlees en de groenten kunnen er daardoor ook sneller op. Deze tafelbarbecue is – we zeggen het er toch maar even bij – alleen buiten te gebruiken.

Op de Carlo kun je prima groenten grillen. Maar een flinke sappige steak kan hij ook aan. Je schroeft hem eenvoudig uit elkaar. Dan passen alle losse onderdelen zo in de vaatwasser. De Carlo van Barbecook is handig mee te nemen door de bijgeleverde draagtas. Hij is er in de kleuren Chili Pepper, Army Green, Sunshine Yellow, Urban Grey en Sky Blue. De Barbecook Carlo tafelbarbecue is te koop vanaf 119 euro. Via deze link heb je hem snel in huis. Verzenden is gratis. De ventilator werkt op vier AA batterijen. Deze zijn niet inbegrepen.

Wil je een barbecue ook als vuurkorf gebruiken? Dan kun je beter deze kiezen.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant