ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Bailey Unicorn Segovia wint Award
Bailey Unicorn Segovia wint Award
Caravans

Bailey Unicorn Segovia wint Award

  1. 9 januari 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

De Bailey Unicorn Segovia heeft de Britse Caravan van het jaar Award 2018 gewonnen. De grote zespersoons caravan viel in de smaak. Want ook de prijs voor de beste familie-indeling nam hij mee naar huis.

Segovia, huis op wielen

De gebruikte slogan, die zegt dat een Bailey er is voor het hele gezin, is dus geen loze kreet. De Segovia heeft drie aparte ruimtes. Zo is er de zithoek, op zijn Engels hebben ze het natuurlijk over de Lounge. Ruim genoeg om ook daadwerkelijk met zes personen te gebruiken. Met het hele gezin een filmpje pikken is geen enkel probleem. Dan is er het slaapvertrek en een badkamer. Die laatste vinden we in het midden van de caravan. Daarnaast op diverse plekken bergruimte. Want zes personen, waarvan vaak 4 kinderen, hebben natuurlijk het nodige mee te nemen en dus op te bergen. De Bailey is daarop gemaakt. Zo heeft bijvoorbeeld de koelkast een inhoud van 190 liter. Dat kom je in caravanland niet zo heel vaak tegen. Comfortabel is dit vlaggenschip van Bailey ook. De Alde verwarming zorgt ervoor dat het altijd warm is.

Trots

Natuurlijk zijn ze bij Bailey trots op deze prijs. Ze denken dat ze die vooral te danken hebben aan het luisteren naar de wensen van klanten en potentiële klanten. Deze wensen zijn zo goed mogelijk samengebracht in de indeling. De Segovia is de eerste zespersoons caravan die in de bijna 70 jaar van het bestaan van Bailey uit de poort rolt. Dat maakt dat de prijs extra zoet smaakt. De Segovia staat  voor 26.000 pond in de prijslijst. Dat komt momenteel neer op zo’n € 29.500,-.

www.baileyofbristol.co.uk

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravans NIEUWS