ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Back to the future VW bus
Back to the future VW bus
WVTTK

Back to the future VW bus

  1. 13 november 2017, 19:00
  2. 0 Reacties

Er is al zo’n beetje alles mee gedaan. Toch weten ze nog steeds iets nieuws te verzinnen. De ouwe trouwe VW bus is nu weer eens omgetoverd in een Back to the future-versie. Voor 90.000 dollar is hij van jou.

Back to the future

Waar is hij nog niet voor gebruikt, sneeuwscooter, trein, bar, foodtruck, winkel, camper. De good-old VW laat het allemaal over zich heen komen. Nu is hij er weer als mini-bioscoop met, jawel, vleugeldeuren. Alsof hij zo uit de film “Back to the future” is komen rijden. Compleet met werkende fluxcondensator. En hoewel het in de film nog ver weg leek, VW is vastbesloten om met zijn bus de 21e eeuw te gaan halen.

Brian Walin schroefde dit exemplaar uit 1967 in elkaar. Hij is ook te koop, via Velocity Motorcars. Van buiten en binnen als nieuw, met de tijdmachine uit de film op het dashboard. Je zult dan wel je spaarpot moeten aanspreken. De prijs van dit moois is $ 89.995.

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER WVTTK NIEUWS

Ford en VW gaan samenwerken
WVTTK

Ford en VW gaan samenwerken

Volkswagen en Ford kondigen een samenwerking aan. Vanaf 2022 moeten de eerste gezamenlijk ontwikkelde auto’s te koop zijn. Te beginnen met pick-ups en lichte bedrijfswagens. Een groeiend segment waarin beide grootmachten samen willen optrekken….

  1. 3 februari 2019, 11:00
  2. 0 Reacties