ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home B Turtle vouwwagen voor achter de fiets
B Turtle vouwwagen voor achter de fiets
Vouwwagens

B Turtle vouwwagen voor achter de fiets

  1. 9 oktober 2017, 17:00
  2. 1 Reacties

GentleTent presenteert de B Turtle, de eerste opblaasbare vouwwagen voor achter je fiets. Hij biedt slaapplaats voor twee personen en is geschikt voor alle weersomstandigheden.

B Turtle te zien in Utrecht

Wil je hem in het echt zien dan kan dat in Utrecht op de KCJ. In hal 10, stand D030. We kennen Gentle Tent, uit Oostenrijk, van de hip gekleurde tenten met dikke luchtslangen, de kampeermeubelen in dezelfde stijl en van die slimme opblaasbare tochtstrip voor onder de caravan of camper. Nu hebben ze weer iets nieuws. Eerder al te zien in Düsseldorf achter een e-bike. Een fietsaanhanger, met daarop een opblaasbare tent. Een fietsvouwwagen dus. Altijd een tent bij je als je gaat fietsen. Niet meer zoeken naar een slaapplek, niet meer natregenen in een hoosbui. Er komt geen stang aan te pas bij deze vouwwagen/tent. Je pompt het frame vol lucht en hij is stabiel en klaar voor gebruik. Er is slaapplek voor twee en je ligt niet op de grond.

Als je het dan over compact, duurzaam en back to basic hebt is dit het natuurlijk helemaal. Iedereen met de fiets op vakantie, want het kan nu. De B Turtle staat binnen no-time, je kunt hem ook als bagagewagen gebruiken. Innovatief met een hoofdletter. Gaat dat zien.

Naar de site van Gentle Tent

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

    monika - donderdag 20 juni 2019 

    mag ik voor een verlaagde prijs reclame rijden door Europa groeten van een Weense

    Beantwoorden

MEER Vouwwagens NIEUWS