ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Avtex Tourer One navigatie voor camper en caravan
Avtex Tourer One navigatie voor camper en caravan
Accessoires

Avtex Tourer One navigatie voor camper en caravan

 1. 2 mei 2018, 11:00
 2. 2 Reacties

De Avtex Tourer One is ontwikkeld in samenwerking met Garmin en zit boordevol functies die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik met een caravan of camper. De Avtex Tourer One wordt standaard geleverd met gedetailleerde kaarten van 45 Europese landen.

Losse navigatie heeft voordelen

Natuurlijk kun je tegenwoordig de navigatie ook in je radio of je mobiele telefoon hebben. De Avtex Tourer One is los en plak je ‘ouderwets’ achter je voorruit. Groot voordeel: je hangt het thuis even aan je computer en hij is weer helemaal up-to-date. Ook kun je er de laatste campings of camperplaatsen opzetten. Het gemak van de Tourer One gaat nog een stap verder, want de hoogtes van bruggen en viaducten zijn ook verwerkt in de kaarten. Op basis van de door jou ingegeven informatie, de maten van je caravan of camper, berekent de Avtex Tourer One de juiste route.

Avtex

Functies

 Aangepaste routes op basis het gewicht en de afmetingen van uw caravan of camper
 Verkeerswaarschuwingen voor brughoogtes, gewichtlimieten, scherpe bochten, steile hellingen en meer
 Toont hoogte verschillen en steile hellingen
 Database van meer dan 9000 ACSI campings
 Toont campings, restaurants en tankstations langs de route
 Wijzig makkelijk de route door middel van het touchscreen
 Live file updates via DAB
 Stembediening zodat u uw handen aan het stuur kunt houden
 Bluetooth om handsfree te kunnen bellen
 Actieve rijstrook begeleiding voor kruispunten en af- en toeritten
 7″ Scherm
 Wi-Fi

Ingebouwde dashcam

Bijzonder aan het Avtex-navigatiesysteem is de ingebouwde dashcam. Daarbij kun je er ook nog een draadloze achteruitrijcamera op aansluiten. De dashcam zorgt ervoor dat het systeem waarschuwt als je te dicht op je voorganger rijdt of wanneer je over de doorgetrokken streep gaat. Standaard zitten er POI’s van de camperplaatsen van de NKC en de campings van de ACSI op. Ook de campings van de Engelse Caravan en Motorhome Club worden getoond. Je hoeft dus nooit lang te zoeken naar een overnachtingsplek. De Avtex Tourer One Plus kost €499,- De optionele achteruitrijcamera: €150,-

www.avtex-tv.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  Frits - woensdag 02 mei 2018 

  Allemaal leuk en aardig, maar wat tot nu toe bij al dat soort navigatiesystemen nog mist, is het kunnen laden van zelfgemaakte routes vanaf je pc. Iets wat met de motornavigatie van “Zumo” van Garmin wel tot de mogelijkheden behoort. Wat ook heel irritant is en bij de meeste navigatiesytemen ook voor komt,is de onmogelijkheid om het herberekenen (bij bijv opbrekingen op festiviteiten op de route) uit te zetten en je daardoor zelf in staat bent om een weg te zoeken langs je geplande route. Omrijden kan vaak wel maar je geplande route verandert dan vaak toch.
  Als de nieuwe functies van dit apparaat nu eens gecombineerd zouden gaan worden met die van de “Zumo” zou het een fantastisch apparaat kunnen zijn en zou ik deze graag aanschaffen.
  Voorlopig dus toch maar mijn duurdere (o.a. waterdichtheid en niet nodig in mijn camper) “Zumo” ondanks het kleinere scherm.

  Dus Garmin en Avtex een schone taak voor jullie weggelegd.

  Beantwoorden

   Billy - donderdag 03 mei 2018 

   Het inladen van een zelf gemaakte route op de pc gaat prima op een garmin met behulp van het nederlandse programma http://www.myrouteapp.com

   Ik gebruik de Garmin Camper 660 LMT-D Europa hiervoor

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS