Astella luxury Line 2020

Astella als nieuwe luxe serie bij Adria

Caravans

Adria noemt de nieuwe Astella zelf baanbrekend. Een combinatie van een toercaravan en een stacaravan. Of een mobiel vakantiehuisje. Royaal in ruimte en luxe.

Continue innovatie

Al in 2013 was er opeens de bijzondere Astella Glam. Destijds een verwijzing naar glamping. De nieuwe luxe serie zou je deel twee kunnen noemen. De opdracht voor het ontwerpteam was het bedenken van een nieuw comfortabel vakantiehuis op wielen. Niet kijken naar wat er is, maar naar welke vakantie-ervaring je wilt brengen. Een luxe caravan, want nog steeds door een auto te trekken. Je kunt hem ergens plaatsen, maar ook overal mee naartoe nemen.

Adria Astella 2020

Vierkante vorm

De nieuwe Astella heeft rechte wanden, ook aan de voorkant. Daardoor is er binnen optimaal ruimte. Toch is hij aerodynamisch. Dat is afgekeken bij de luchtvaartindustrie. We zien grote ramen en grote glazen openslaande deuren. Zoals de tuindeuren thuis. Daardoor ontstaat veel licht en uitzicht. Buiten en binnen komen samen. De ruimtes vloeien als het ware in elkaar over. Alle onderdelen zijn ruim.

Designed for living

Moderne lijnen, een nieuwe stijl en royale ruimtes. Een luxe en modern interieur en een keuken als in een penthouse. De riante badkamer heeft een separate douchecabine met glazen afscheiding. Allemaal uitvoerig getest. Ontworpen om veiligheid, comfort en plezier te geven. Meer lezen en zien? De nieuwe Adria Astella is te zien op de Caravan Salon in DĂĽsseldorf. Of kijk in het komende Campingtrend Magazine. Zaterdag 7 september valt het bij abonnees op de digitale deurmat.

Nog niet ingeschreven? Dat kan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant