kampeer 10 daagse

ANWB Kampeer 10-daagse

Nieuws

Samen met Camp to Go en de BOVAG organiseert de ANWB van 10 tot en met 19 april de Kampeer 10-daagse. Een mooi begin van het nieuwe kampeerseizoen.

Kampeer 10-daagse: ontdek jouw manier van kamperen

Het is dé tijd om je kampeeruitrusting op orde te brengen. De start van deze Kampeer 10-daagse valt daarom niet toevallig samen met het Paasweekend. Bij heel wat kampeerbedrijven kun je paassshows bezoeken. Een prima mogelijkheid om advies in te winnen. Over het rijden met en het beladen van een caravan bijvoorbeeld. Of over welke soorten campers er zijn. Verder is dit een mooi moment om meer te ontdekken over de laatste innovaties op kampeergebied, nieuwe ideeën op te doen of om accessoires te kopen.

Kampeer 10 daagse

Nationale proefritdagen / BOVAG occassiondagen

Onderdeel van de ANWB Kampeer 10-daagse zijn de proefritdagen op 14, 15 en 16 april. Bij veel kampeerbedrijven staan de nieuwe 2020-modellen in de showroom. Wil je weten hoe het is om met een vouwwagen of caravan achter de auto te rijden? Of met een camper? Dan kan je tijdens deze dagen bij veel dealers terecht voor een proefrit onder begeleiding van een expert. Aanmelden is niet nodig. Kijk vooraf wel even bij welke bedrijven je terechtkunt.

Een groot aantal BOVAG-bedrijven doet mee aan de BOVAG-Occassiondagen. Op verschillende locaties kun je terecht voor de Kampeercheck Challenge en de Zorgeloze Vakantie Workshop. Wie weet loop je wel tegen jouw eigen vakantie droomhuisje op wielen aan. Bij aankoop ontvang je gedurende deze dagen het Zorgeloos op Vakantie-pakket ter waarde van 50 euro.

Kampeer 10 daagse

Proefkampeerweekend

Nog niet helemaal zeker of kamperen iets voor jou is? Kom dan vooral proeven hoe leuk kamperen is. Dat kan tijdens het Proefkampeerweekend van 17 tot en met 19 april. Place to be is vakantiepark Beerze Buiten in Beerze (Overijssel). Je kunt hier een kampeermiddel naar keuze uitproberen. Denk aan een (dak)-tent, vouwwagen, caravan of camper. Je kunt ook met je eigen kampeermiddel komen. Meer informatie en aanmelden (vol=vol) via deze site.

Kijk voor meer acties en voordelen op de sites van Camp to Go en de BOVAG.

Edit: de Kampeer 10 daagse is afgelast. Lees hier verder.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant