ANWB Camping van het jaar award 2020

ANWB Camping van het Jaar Award 2020

Campings

In Utrecht zijn de winnaars van de ANWB Camping van het Jaar Award 2020 bekendgemaakt. Zes trotse winnaars bij deze publieksverkiezing.

Winnaars per categorie: 3 x 2

Er zijn drie verschillende categorieën. En per categorie is er een Nederlandse en een buitenlandse camping als winnaar. Daardoor zijn er drie keer twee = zes winnaars. Elke camping werd op negen aspecten gewogen (o.a. prijs-kwaliteit, zwemmogelijkheden en schoonmaak). De winnaars van de ANWB Camping van het Jaar Award 2020 zijn:

De winnaar in de categorie De fijnste gezinscamping in eigen land: Camping de Kleine Wolf, Stegeren. De buitenlandse winnaar is te vinden in het zonnige SpanjePlaya Montroig Camping Resort, Montroig del Camp, Spanje. (foto boven artikel).

De winnaars in de categorie De mooiste charmecamping: die titel is dit jaar in ons land voor Camping De Helfterkamp. Een gemoedelijke camping op de Veluwe bij Vaassen (foto hieronder). Een Zweedse camping wint eveneens. Hedesunda Camping is een bekende. Deze op een eiland gelegen camping werd ook al ANWB Camping van het Jaar 2019.

camping De Helfterkanp
De Helfterkamp bij Vaassen.

En dan is er nog de categorie De beste huuraccommodatie. In ons land wint Vakantiepark Het Lierderholt in Beekbergen. En de winnaar over de grens werd het in Duitsland gelegen Camp Kylburg. Een familiecamping op beide oevers van de rivier Kyll bij Kyllburg. Dat is de kleinste stad in de Duitse regio Rheinland-Pfalz.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!