Gasflessenautomaat

Antargaz lanceert gasflessenautomaat

Nieuws

Een primeur voor energieleverancier Antargaz in ons land. Dit bedrijf heeft de eerste gasflessenautomaat in Nederland geplaatst. Hij staat in Almere. En er volgen er meer.

Gasflessenautomaat in Almere

In Almere kun je bij de automaat een propaangasfles kopen. Omruilen of inleveren kan uiteraard ook. Later dit jaar staan nog automaten gepland op verschillende locaties binnen de Benelux. Via een touchscreen kun je snel en gemakkelijk selecteren. Je kiest voor kopen, omruilen of inleveren. Bij de koopprijs is de waarborg voor de fles inbegrepen. Bij omruilen betaal je enkel voor het gas. De waarborg is immers al voldaan. Hetzelfde als bij een flessendealer.

Het hele jaar door geopend

Voordeel van de gasflessenautomaat is dat je er altijd terechtkunt. Het hele jaar door, alle dagen van de week en op elk uur van de dag. Antargaz heeft via haar zusterbedrijven in Frankrijk, Scandinavië en Oost-Europa al jaren ervaring met dergelijke gasflessenautomaten opgebouwd. Service en veiligheid worden gegarandeerd.

E-mail als aankoopbewijs

Een e-mail met de digitale aanschafnota vervangt de klassieke waarborgkaart. Het ticket in de mail geldt als aankoopbewijs én waarborgbewijs. Wil je je waarborg terugkrijgen na het inleveren van de fles, dan dien je enkele gegevens van de aanschafnota terug te sturen via e-mail. Na ontvangst daarvan wordt de waarborg binnen 30 dagen teruggestort.

Je koopt enkel de inhoud van de fles. De gasfles zelf blijft eigendom van Antargaz. Daarom betaal je een waarborgsom. Ook de Belgische of Luxemburgse Antargazflessen – met de vermelding Shell of Shell Gas (LPG) – blijven hun eigendom. Antargaz neemt ook het noodzakelijke onderhoud en de periodieke controles en keuringen van die flessen voor haar rekening.

Naar de site van Antargaz.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant