ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home AmorA presenteert compacte Spazio 1
AmorA presenteert compacte Spazio 1
Campers

AmorA presenteert compacte Spazio 1

  1. 8 september 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

AmorA bouwt nieuwe en gebruikte bussen om tot buscampers. Er zijn elf indelingen om uit te kiezen. De nieuwste aanwinst is de Spazio 1. De 4,90 meter korte versie van de Ducato, Boxer of Jumper is de basis. Daarmee is het de kleinste in zijn soort.

Veel ruimte door uniek bedsysteem

Door het slim bedachte RollOverLiftBed® systeem heb je overdag veel ruimte. Genoeg zelfs voor een dubbel aanrecht met aparte was- en kookgelegenheid. En ga je naar bed, dan realiseer je zonder opmaken of ombouwen een dwars bed van 138 x 196 centimeter. In de opstap voor het bed is een Port Potti ingebouwd.  Door o.a. een geplaatste apothekerskast heb je in deze compacte camper ook veel bergruimte. Tel daar de stahoogte door het geplaatste hefdak bij op en je hebt een volwaardig compacte buscamper voor twee personen én het rijcomfort voor dagelijks gebruik.

Amora Spazio 1

Nieuwprijs v.a. € 65.499,–
Deze Spazio 1 is voor het eerst te bezichtigen op de Camperbeurs in Hardenberg van 28 t/m 30 september en op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht, die van 10 t/m 14 oktober plaatsvindt.


Voor meer info: www.amoracampers.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS