Altijd verse broodjes met de Omnia campingoven

Accessoires

Bij een vakantie-ontbijtje horen verse, knapperige broodjes. Op veel campings zijn ze gelukkig verkrijgbaar, maar soms is dit niet te geval. Gelukkig hoef je dan niet op een houtje te bijten, want met de Omnia campingoven bak je ze gewoon zelf. 
Een oven. Het is niet het eerste waar je aan denkt als je je kampeerspullen bij elkaar zoekt. Misschien komt daar dankzij deze Omnia campingoven wel verandering in. Want zeg nou eerlijk, iedereen wil in de vakantie toch ontbijten met verse broodjes? En dat is niet het enige dat deze kleine, rode rakker kan maken. Ook cake, lasagne en een lekkere quiche staan in een handomdraai op tafel. Kortom, de Omnia is net zo veelzijdig als een reguliere oven alleen veel kleiner en lichter.
Omnia campingoven

Omnia ideaal voor op de camping

En dat maakt hem natuurlijk ideaal voor op de camping. Je zet hem gewoon op je kooktoestel – inductie uitgezonderd – en door de warme lucht bereid je de lekkerste gerechten. De Omnia campingoven bestaat drie delen: een onderstel, een bakvorm en een deksel. Openingen in het onderstel en de bakvorm zorgen ervoor dat de warmte zich door de oven kan verdelen. De weerkaatsing tegen het deksel zorgt juist voor warmte van bovenaf.
Wil jij ook (zoete) broodjes bakken en genieten van andere heerlijke ovengerechten? Bestel de Omnia campingoven dan via onderstaande button voor 49,95 euro.
Koop bij bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant