Alpenkreuzer: terug van weggeweest

Alpenkreuzer, het merk dat al jarenlang een synoniem is voor vouwwagens, is weer terug op de Nederlanse markt. De Caravana 2017 wordt aangegrepen om drie nieuwe Alpenkreuzers te introduceren. Bekende namen als Allure, Duet en Parade zullen hun rentree maken.

Alpenkreuzer als vanouds

Alle modellen zijn voorzien van eerste klas materialen, zoals Ten Cate tentdoek en YKK/OPTI ritsen. De hoogwaardige bedden zijn voorzien van lattenbodems en Defa Combimatrassen. Alle onderstellen zijn standaard geremd en voorzien van 13 inch wielen. De nieuwe Alpenkreuzers zijn van alle gemakken voorzien en zijn eenvoudig en snel op te bouwen.

Duet – ideale tweepersoons vouwwagen

De Duet is de ideale tweepersoons vouwwagen met een luxueuze uitstraling. De kleurencombinatie zorgt voor een rustig, maar elegant geheel. Met de Duet kun je optimaal genieten van je vakantie. Hij is namelijk zeer gebruiksvriendelijk en staat binnen enkele minuten volledig opgebouwd. Daarnaast heeft de Duet een vaste voortent. Het riante tweepersoonsbed heeft een unieke achterinstap. Dankzij de lattenbodem en een hoogwaardig Defa Combimatras met een grootte van 160 x 210 cm zal je heerlijk slapen tijdens je vakantie. De laadruimte is ook toegankelijk zonder dat je de vouwwagen hoeft uit te klappen (Easy2Store).
Alpenkreuzer Duet

Parade – als u met het gezin op verschillende plaatsen verblijft

De Parade is de ideale vouwwagen voor het gezin dat graag verschillende plekken ontdekt. Deze unieke vouwwagen is geschikt voor vier tot zes personen. Ideaal om er lekker op uit te trekken met het hele gezin. Door het eenvoudige opzetsysteem staat de Parade inclusief de voortent binnen vijf minuten. De Parade is aan twee zijden voorzien van bedden. De beide luxueuze bedden van 160 x 210 cm met heerlijk comfortabele Defa Combimatrassen bieden ‘s nachts optimale ondersteuning. Door de moderne kleurstelling oogt de Parade niet alleen ruim, maar genereert de voortent een oppervlakte van maar liefst 12 m2.
Alpenkreuzer Parade

Allure – zeer ruime vouwwagen voorzien van een voortent van 300 x 510 cm

De Allure vouwwagen is geschikt voor vier tot wel acht personen met ruime slaapplaatsen om heerlijk te ontspannen. De Allure is opgevouwen zeer compact en eenmaal opgezet erg ruim en praktisch. De voortent en vouwwagen hebben een totale oppervlakte van ruim 25 m2. Hiermee is er ruimte genoeg voor het hele gezin. De Allure is geproduceerd van de beste materialen, waarmee u gegarandeerd bent van een lange levensduur en een optimale look. De wagenbak van de Allure is voorzien van een separaat compartiment voor een optionele keuken.
Alpenkreuzer Allure
Alpenkreuzer, ‘Made by Doréma’, verklapt de grote kracht achter deze nieuwe vouwwagenspeler op de Caravana 2017 in Leeuwarden, stand 5115.
Voor meer informatie
www.alpenkreuzer.nl

Foutje gezien? Mail ons . Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant