Alpenkreuzer

Alpenkreuzer is weer helemaal hip

Vouwwagens

Het kan verkeren. De vouwwagens van Alpenkreuzer (sinds 1958) stopten er in 2006 noodgedwongen mee vanwege gebrek aan belangstelling. Nu zijn ze weer helemaal hip. Drie modellen – voorzien van eersteklas materialen – staan bij de dealers te pronken.

Van alle gemakken voorzien

De Alpenkreuzer is nooit echt van de camping verdwenen. Er waren altijd wel Alpenkreuzers te vinden. Duizenden oudjes doen het nog steeds prima. Onder de vlag van Doréma kwam het merk terug. Ten Cate tentdoek, hoogwaardige bedden met lattenbodems, standaard geremd en voorzien van 13 inch wielen. Alle Alpenkreuzers zijn geschikt voor de 100 km/uur-keuring voor op de Duitse autosnelwegen. Kortom, van alle gemakken voorzien, snel op te bouwen en weer helemaal hip.

Drie modellen

De Trailer Lodge is geïnspireerd op de lodgetenten uit Zuid-Afrika. Een stoere tweepersoons vouwwagen op extra grove profielbanden. De vaste voortent is voorzien van een inritsbaar kuipzeil. Ook de standaard luifel rits je eenvoudig aan de tent. De bedmaat is 150 bij 210 centimeter. Het leeggewicht is 350 kilo, het maximale gewicht 750 kilo. Je kunt dus nog 400 kilo aan bagage kwijt.
Alpenkreuzer
Een tweepersoons vouwwagen met een luxe uitstraling, dat is de Duet. Zeer gebruiksvriendelijk en binnen enkele minuten opgebouwd. Het bed, met de bedmaat 150 bij 210 centimeter, heeft een unieke achterinstap. Het frame is van 28 mm dik staal en het chassis is van AL-KO.
Duet Alpenkreuzer
De Parade is de ideale gezinsvouwwagen. Geschikt voor vier tot zes personen. Aan twee zijden bedden en toch binnen vijf minuten klaar met opzetten. De voortent is 380 bij 290 centimeter groot. De Parade is voorzien van extra zware uitdraaisteunen. Zijn leeggewicht is 450 kilo bij een maximum van 750 kilo.
Alpenkreuzer Parade
Klik hier voor een dealer bij jou in de buurt.
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!