ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Alles voor een fris cassettetoilet
Alles voor een fris cassettetoilet
Advertorial

Alles voor een fris cassettetoilet

  1. 29 april 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Het kampeerseizoen is weer in volle gang. Om te genieten van een onbezorgde vakantie, hier een aantal tips! Wist je bijvoorbeeld dat Thetford een oplossing heeft voor het klotsende water tijdens het legen van de afvaltank?

Thetford vent buttonGemakkelijk legen van je cassettetoilet

In de afvaltank van het cassettetoilet zit een unieke, geïntegreerde ventilatieknop. Houdt deze ventilatieknop tijdens het legen van de afvaltank ingedrukt, terwijl de schenktuit naar beneden is gericht. Het legen zal vervolgens geleidelijk aan gaan. Het legen gaat nog gemakkelijker in combinatie met een toiletvloeistof van Thetford. Heb je bijvoorbeeld al kennis gemaakt met de Aqua Kem Blue Concentrated? Een krachtige, zeer effectieve, 2½ keer meer geconcentreerde toiletvloeistof voor de afvaltank. Deze is ook beschikbaar in een Lavendel geur.

Verdere voordelen:

1. Uitstekende geurbeheersing.
2. Afval dat nagenoeg vloeibaar gemaakt wordt voor het gemakkelijker leegmaken van de tank.
3. Verminderde gasvorming.

    

Vergeet het extra water niet

Voeg voor een optimale werking van de toiletvloeistof 2 tot 3 liter water toe aan de afvaltank. Verdun de vloeistof om het toilet gebruiksklaar te maken. Door water toe te voegen, weet je zeker dat er voldoende vloeistof in de afvaltank zit wanneer het toilet voor de eerste keer wordt gebruikt. Voor een optimale werking moet het mengsel het afval volledig bedekken.

Thetford FriendsThetford Friends

Zou je vaker tips en tricks willen ontvangen van Thetford? Of zou je een van de eerste willen zijn die de nieuwe producten van Thetford test? Word dan vandaag nog een Thetford Friend via www.thetford-friends!

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Advertorial NIEUWS