Alles haarscherp met de verrekijkers van Bynolyt

Accessoires

Vogeltjes kijken, wild spotten of stiekem gluren naar de campingburen. Het kan allemaal met de verrekijkers van Bynolyt. Waar je ze ook voor gebruikt, je ziet het sowieso haarscherp.
Vogelspotters zijn razend enthousiast over de verrekijkers van Bynolyt, en dat is natuurlijk niet voor niets. Het van oorsprong Nederlandse merk brengt al ruim 25 jaar verrekijkers en telescopen op de markt. Ben je nou niet zo’n vogelliefhebber en denk je: Wat moet ik in hemelsnaam met een verrekijker? Lees dan toch even verder.
De verrekijkers van Bynolyt zijn er namelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld om zich heen. Ze zijn er dan ook in vele soorten, maten en prijsklassen. Waar de ene kijker bij uitstek geschikt is om vogels te spotten, is de ander juist ideaal voor gebruik op het water of om naar sterren te kijken (dat gluren naar de campingburen raden we af).

Bynolyt verrekijkerFijne verrekijker voor vakantiegangers

De verrekijker in de video is een echte allrounder. De Bynolyt Voyager WP 8×34 (de verrekijker vergroot de beelden acht keer en de lenzen aan de voorkant hebben een diameter van 34 mm) is daarom ideaal om mee te nemen op vakantie. Hij is compact, ligt lekker in de hand én levert haarscherpe beelden op. Bovendien is hij licht in gewicht, wat betekent dat je hem makkelijk meeneemt. De Bynolyt Voyager WP 8×34 is een ideaal instapmodel. Via onderstaande button heb je hem voor 179 euro. 
Bekijk op bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant