ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home All Inclusive actiemodellen bij Chausson
All Inclusive actiemodellen bij Chausson
Campers

All Inclusive actiemodellen bij Chausson

  1. 2 december 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Behalve een nieuwe indeling voor de buscamper Twist 584 bij Chausson zes actiemodellen bij de halfintegralen. Zowel de Flash als de Welcome hebben als All Inclusive aan de buiten- en binnenkant een afwijkend kleurtje. En belangrijker, de nodige extra’s.  

All inclusive op Fiat of Ford

Bij Chausson heb je twee halfintegraal-series. De Flash en de iets luxere Welcome. Van beiden komt er nu een speciale uitvoering op de markt onder de naam All Inclusive. Basis is de Ducato die hier op zestien inch lichtmetaal staat, of de Transit met een mooie 170 pk onder de kap. Want die keus blijft de klant bij Chausson houden. Verder zien we airbags voor bestuurder en bijrijder, achteruitrijcamera en tempomat. Het dashboard is aangekleed met aluminium elementen. Over de stoelen zitten speciale hoezen en voor de deur zit een hor. Het voordeel voor de klant loopt bij dit actiemodel op tot € 4000,-. Deze Special Edition is er vanaf zo’n 61.000 euro.

Twist 584 met nieuwe indeling

Als je op een lengte van zes meter toch een complete camper wil aanbieden, dan telt elke centimeter. De nieuwe indeling heeft in de badkamer een opklapbare wastafel. De centimeters die daar gewonnen konden worden kwamen ten goede aan de zithoek. In de keuken een nieuwe koelkast met een inhoud van 140 liter met aan de onderkant een praktische la voor de flessen. Het tweepersoonsbed vinden we dwars achterin. De breedte is een mooie 1,44 meter. Boven het voeteinde is plek voor grote kasten. De lattenbodem laat zich gemakkelijk naar de zijkant wegklappen. Hierdoor ontstaat een behoorlijk bagageruimte. De Twist is er als 584 vanaf een kleine 49.000 euro. Als actiemodel Special Edition zijn er vier modellen, de 594, de 594 Max, de 597 CS en de 697. Bij deze modellen loopt het prijsvoordeel op tot 3000 euro. In totaal is er keus uit zeven verschillende modellen in de buscamperserie van Chausson.

Naar de site van Chausson

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Campers NIEUWS