ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Alde service app
Alde service app
Accessoires

Alde service app

  1. 14 december 2015, 0:00
  2. 0 Reacties

Alde, van de verwarmingen, heeft een nieuwe service app. Voor je smartphone of iPad. Handig, want vol met handleidingen, gebruiksaanwijzingen en adressen van alle servicepunten. Voor als er onderweg onverhoopt iets niet goed mocht gaan. Prettige gedachte: de app doet het ook als er even geen internet beschikbaar is. Hij is onderweg dus altijd en overal te gebruiken.

Alde service altijd onder handbereik

De app kan natuurlijk ook gewoon op je pc thuis bekeken worden. De app eenvoudig binnenhalen? Ga naar onderstaande link, op de website van Alde zie je vervolgens zogenaamde QR-codes, die zwart witte vierkantjes, deze even scannen en je zit op de goede pagina op internet. Binnenhalen via de App Store of Google Play kan natuurlijk ook. Even zoeken naar het merk en je bent er. Het is wel aan te raden de app binnen te halen vóórdat je op vakantie gaat en misschien ergens terecht komt waar geen internet beschikbaar is.

Alde is bekend van de centrale verwarmingssystemen,  net zoals je die thuis hebt. De natuurlijke warmtestroming van het centrale verwarmingssysteem zorgt ervoor dat er in het hele interieur een behagelijke temperatuur heerst. Daardoor is het systeem uitstekend geschikt voor mensen die aan winterkamperen doen.

www.alde.se

Alde app Alde app 1 Alde app 2

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS