ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Al-Ko Premium disselhoes
Al-Ko Premium disselhoes
Accessoires

Al-Ko Premium disselhoes

  1. 4 september 2015, 0:00
  2. 2 Reacties

Voor wie zijn dissel graag beschermt tegen weersinvloeden, stof of zout, sneeuw, ijs of vorst en daarmee de levensduur van neuswiel, koppeling enzovoort wil verlengen heeft Al-Ko de ideale oplossing met e Premium afdekhoes.

Hij is groter dan de bekende kleine afdekhoes en beschermt alle onderdelen die op de dissel zitten. Je trekt hem over de koppeling, de rem en zelfs over de schakelaar voor de Mahmut Mover (indien die er op zit natuurlijk). Zelfs het neuswiel is met deze afdekhoes optimaal beschermd. De hoes is ontstaan door de vraag van klanten die op zoek waren naar een eenvoudige en duurzame bescherming van hun disselcomponenten.
De hoes is van een weerbestendige en ademende stof die vuil en water afstotend is en ook geen uv-straling doorlaat. Doordat hij lucht wel doorlaat zal er geen water blijven staan onder de hoes. Hij is makkelijk en eenvoudig aan te brengen door gebruik te maken van de twee meegeleverde rubberen sjorbandjes die door de vier metalen ogen gaan. Hij is vanaf nu verkrijgbaar en kost rond de 50 euro.

Info: www.al-ko.com

Alko Premium

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

    Petro - dinsdag 20 februari 2018 

    Beste, het lukt mij niet om dit via internet te kopen. Waar kan dat wel?

    Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS