AL-KO

AL-KO opent klantencentrum in Nieuw-Vennep

Nieuws

AL-KO Voertuigtechniek opent begin juni een Benelux-klantencentrum in Nieuw-Vennep. De Nederlandse vestiging is de zesde van het Europese netwerk van AL-KO.

AL-KO biedt uitgebreid serviceaanbod

Het nieuwe AL-KO klantencentrum – 35 kilometer ten zuiden van Amsterdam – heeft een werkplaats en een showroom. Ook zijn er drie camperplaatsen met stroomaansluiting. Het ligt op een terrein van 1600 vierkante meter.

AL-KO

“Met het nieuwe klantencentrum Benelux in Nieuw-Vennep breiden wij niet alleen ons serviceaanbod in Nederland uit, maar zijn we ook beter bereikbaar voor onze klanten in de aangrenzende landen België en Luxemburg”, zegt Guido Kovermann, Senior Vice President After Sales and Customer Centres bij de AL-KO Vehicle Technology Group. “Tegelijkertijd kijken we ernaar uit om voor de nieuwe vestiging meerdere hooggekwalificeerde medewerkers aan te nemen.”

Omvangrijk service- en productaanbod

Het nieuwe klantencentrum biedt de eigenaars van campers, lichte bedrijfswagens en aanhangers een uitgebreid service- en productaanbod van de concernmerken AL-KO en SAWIKO. Je kunt er terecht voor klassieke onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan het onderstel. Maar ook voor de inbouw van veer- en steunsystemen en comfort- en rijhulpsystemen.

Heb je een voertuig met een AL-KO-chassis en -as? Dan profiteer je van de kwaliteit van de oorspronkelijke constructeur op alle werkzaamheden. Ook elektronica – zoals een anti-slingersysteem voor caravans – kan worden gemonteerd. Daarnaast kunnen bijvoorbeeld fietsdragers, trekhaken of motorlaadhulpen voor campers worden geïnstalleerd.

Snel en betrouwbaar

AL-KO

Je wordt snel en betrouwbaar geholpen. Er staan in de werkplaats telkens twee bruggen voor voertuigen en aanhangers ter beschikking. Een remmenproefbank voor aanhangers en enkele van de modernste machines ronden de werkplaats af. Het nieuwe klantencentrum van AL-KO in Nederland biedt de klanten ook gemak. Zo is er een lounge en gratis wifi. Via de showroom kijk je de werkplaats in. Zo heb je zicht op de werkzaamheden. In die showroom alle producten zoals rangeer- en veersystemen.

Afspraak maken kan vanaf nu

Afspraken voor het nieuwe AL-KO-klantencentrum in Nieuw-Vennep kunnen vanaf nu voor de periode vanaf 1 juni 2020 worden gemaakt. Dit kan zowel via e-mail als telefonisch:

Een online tool voor afspraken zal uiterlijk bij de opening van het klantencentrum beschikbaar zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant