HY AL-KO

AL-KO HY levelsysteem ook met twee steunen

Accessoires

Het automatische HY levelsysteem van AL-KO is er vanaf komend voorjaar ook met twee steunen in plaats van vier. Kijk mee naar onze montagevideo.

HY: 2 in plaats van 4

Dat scheelt zowel in geld als in gewicht. En mocht je je bedenken, dan is dat geen enkel probleem. Want overstappen van HY 2 naar 4 is gemakkelijk achteraf te doen. Het systeem zet je camper automatisch stabiel en waterpas. Je kunt eventueel met de hand de gekozen stand nog veranderen.

HY 2
HY 2 van AL-KO

Het is mogelijk om bepaalde standen in te programmeren. Zijn de steunen uitgeschoven, dan heb je meteen een anti-diefstalbeveiliging. Je kunt namelijk niet wegrijden met uitgeschoven steunen. Een kinderslot zit er ook op, zodat het systeem niet per ongeluk kan worden bediend. Voor het eerst te zien op de komende CMT- beurs in Stuttgart, van 11 tot 19 januari 2020. Vanaf maart te koop en passend onder Fiat Ducato, Citro├źn Jumper en Peugeot Boxer. Prijs vanaf 2850 euro.

Ook onder onze camper

Het HY-systeem zit ook onder de Campingtrend-camper. Bijkomend voordeel van dit systeem is dat je het mee kunt nemen naar je volgende aankoop. Hoe het systeem eronder wordt gezet, zie je in onderstaande video.

HY onder de Campingtrend-camper.

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

Recente update

Het HY 4 systeem kreeg recent een update. Het is nu ook te bedienen via de app van je smartphone. En er werd een weegfunctie toegevoegd. Zo hou je je gewicht heel eenvoudig in de gaten en hoef je nooit meer een weegbrug op te zoeken. Wil je het hele artikel lezen? Kijk dan hier.

Naar de site van AL-KO.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant