easipower

Al-Car Easipower M100 zonnepaneel update

Accessoires

Geen stopcontact in de buurt en toch gewoon stroom in je kampeermiddel hebben. Al-Car helpt daar een handje bij met de EasiPower M100. Verkrijgbaar als los zonnepaneel voor 279 euro of als complete set voor 429 euro. 

Easipower levert 400 wattuur

De Easipower M100 (met een i, geen typefout) doet wat een zonnepaneel behoort te doen: stroom leveren. En dat doen ze stil en zonder verdere kosten. Dit model kreeg een update en levert nu 100 Wp. De afkorting Wp staat voor watt piekvermogen (1.000 Wp = 1 kWp). Dit is het zogenaamde normvermogen en is alleen te halen onder ideale testomstandigheden. Je kunt het zonnepaneel met deze norm wel vergelijken met andere panelen. Doorgaans mag je bij de M100 uitgaan van een dagelijks vermogen van 400 wattuur. Heb je meer nodig, dan kun je de installatie uitbreiden met extra panelen.
Het M100 zonnepaneel is 1,20 meter lang, 55 centimeter breed en 3,5 centimeter hoog. Het paneel weegt 7,5 kilo. De houder om het paneel aan te bevestigen weegt zelf ook nog een kilo. Je koopt hem als los paneel of als complete set met een regelaar en twee houders. De Easipower is er ook als semi-flexibel zonnepaneel met dezelfde stroomopbrengst.
www.al-car.de

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant