ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Airstream Interstate komt naar Europa
Airstream Interstate komt naar Europa
Campers

Airstream Interstate komt naar Europa

  1. 7 maart 2014, 0:00
  2. 0 Reacties

Sinds 7 jaar al verkoopt het Duitse bedrijf Roka de Airstream in het Duitstalige deel van de wereld. Vanaf nu mag het zich officieel Europees importeur noemen. En dat gaan we merken ook.

Roka-Werk GMBH uit Mergelskirchen, in de buurt van Limburg an der Lahn, verkoopt zogenaamde “gastromobiel-systemen”. Oneerbiedig noemden wij dit eerder mobiele eettenten. Kramen in de vorm van blikjes en hamburgers, omgebouwde schoolbussen en natuurlijk Airstreams. De caravans van Airstream zijn ze er eigenlijk bij gaan doen, net zoals die van het Engelse Inos bekend van hun slide-out systemen. De samenwerking met de Amerikanen beviel bijzonder goed en over de verkoop van de Airstream viel ook niet veel te klagen. Een volgende stap lag voor de hand en nu zijn ze dus officieel importeur.

2013-Airstream-Interstate-Rear-Interior

Eerste stap zal zijn dat er in de Benelux, Frankrijk en de Scandinavische landen verkooppunten en vertegenwoordigers van het Amerikaanse cult-merk zullen komen. Tot nu toe vinden we namelijk alleen in Italië en Groot-Britanië handelaren die het merk in hun showroom hebben staan. Airstream heeft als doel groeien in Europa. Naast het aanboren van  nieuwe markten wil men hier ook de Interstate-camper op basis van de Sprinter op de markt gaan brengen. Het kan dus alleen maar nog mooier worden op de weg.

 

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS