ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Airstream huren in de Provence?
Airstream huren in de Provence?
Reisverhalen

Airstream huren in de Provence?

  1. 26 november 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

Weer eens toe aan wat anders, na het huren van een boomhut, wijnton of tentvlot? Wat dacht je van een heuse Airstream op een mooi plekje in de Franse Provence?  Op Landgoed Le Pré de l’Aube, op 20 kilometer van Montélimar kan het vanaf nu.

Rust en genoeg te zien in de Provence

Het is een Bed & Breakfast met zwembad en welness tussen de lavendelvelden en een bos. Vanaf nu kun je er op een 17e eeuws landgoed, gelegen op 6 kilometer van Grignan, ook een Amerikaanse Airstream huren.  Behalve een Airstream zijn er vijf gastenkamers met eigen ingang en terras, twee vakantiewoningen een verwarmd buitenzwembad en spa met jacuzzi, bio-sauna en massagebedden. De eigenaren zijn Duits en heten Melanie en Adrian. Ze hebben veel tips over wat er in de omgeving zoal te zien is en verwennen je graag op culinair gebied.  Eten op eigen terras, luisterend naar de krekels. Het zal goed smaken na bijvoorbeeld een museumbezoek, concert of theater. Uit eten is dankzij de vele restaurants in de omgeving ook een prima optie.

Staat in juni en juli de lavendel in bloei, vanaf november komen de liefhebbers van truffels aan hun trekken. Vanaf november draaien er in de omgeving ook twee oliemolens waar de rijpe olijven worden verwerkt. Wandelen, een partij golf op 15 kilometer, het kan. Du Pré de l’Aube is gemakkelijk te bereiken, het ligt op maar 18 kilometer van de autoweg A7.

Te huur of met eigen Airstream

Dat je er nu ook een Airstream kunt huren is niet toevallig. De 684, het grote model, is namelijk van de eigenaren. Je kunt voor 175 euro per nacht reserveren inclusief ontbijt voor twee en het gebruik van alle voorzieningen. En had je toch al belangstelling voor zo’n caravan komt dat mooi uit. Koop je bij de Duitse importeur Roka binnen 12 maanden na je verblijf in deze Airstream je eigen exemplaar, dan krijg je het verblijf van maximaal vijf nachten retour. Enige wat je nodig hebt is de rekening van je verblijf.

Voor eigenaren van Airstreams zijn er op het landgoed ook nog 3 tot 4 plaatsen met uitzicht op de lavendelvelden. Water en stroom aanwezig. Ook als je met je eigen exemplaar komt mag je gebruik maken van alle voorzieningen. Een ontbijt en verblijf op basis van half-pension kan afgesproken worden. Deze plekken inclusief voorzieningen komen op 70 euro per nacht, het ontbijt kost 18 euro en eet je ook ’s avonds mee komt daar nog 32 euro bij.  Op naar de Provence.

 

Le Pré de l’Aube
Hameau le Fraysse
26230 Montjoyer – FR
www.lepredelaube.com
Téléphone: +33(0)4 75 92 44 84
Mélanie HERREN : +33(0)6 07 94 06 53
contact@lepredelaube.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Onderweg, Reisverhalen NIEUWS