ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Airco-Actie bij Truma: coole aanbiedingen
Airco-Actie bij Truma: coole aanbiedingen
Accessoires

Airco-Actie bij Truma: coole aanbiedingen

  1. 7 augustus 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

De Truma Airco-Actie loopt nog t/m 31 oktober 2017 in samenwerking met de gespecialiseerde vakhandel. Nu een airconditioningsysteem en het Truma iNet System met keuze uit twee aantrekkelijke aanbiedingen.

Actiepakket „Cool“

Als je kiest voor een Truma airconditioningsysteem Aventa of Saphir krijg je er een hoogwaardige strand-parasol in Truma look gratis bij. Daarmee ben je uitstekend voorbereid op de zomer. Een schaduwrijk plaatsje aan het strand en aangenaam koele temperaturen in de caravan of camper zijn gegarandeerd. Zelfs op hete zomerdagen zorgen de Truma airco’s binnen zeer korte tijd voor een perfect comfortabel klimaat. Ze werken bovendien zeer stil en energiebesparend. De inbouw van het airconditioningsysteem is in de actieprijs inbegrepen.

 

Actiepakket „Cool en Smart“

Als je naast een airconditioningsysteem ook de Truma iNet Box aanschaft, kunt je je verheugen op een Samsung Galaxy XCover 3. De outdoor-smartphone is de perfecte metgezel om aan het strand of tijdens het wandelen of mountainbiken via de Truma App de airconditioning in te schakelen. Eén vingertip is voldoende en bij terugkeer wacht er een aangenaam gekoeld voertuig op je. Met het Truma iNet System kun je de airco en de Combi-verwarming met de smartphone of tablet bedienen – overal en op elk gewenst moment. Daarom zijn Truma airconditioningsystemen vooral interessant als je al een Combi-verwarming in je camper of caravan hebt. Je regelt beide apparaten hetzij op het centrale bedieningspaneel CP plus of – nog comfortabeler – met behulp van de Truma App. In het voertuig zelf en van nabij gaat dat met Bluetooth, van onderweg via SMS-communicatie.

Dit is belangrijk bij de aanschaf van een airconditioningsysteem

  • Het airconditioningsysteem dient weinig stroom te verbruiken en je camper of caravan binnen een zo kort mogelijke tijd naar de gewenste temperatuur af te koelen.
  • Het mag maar weinig wegen – met elke bespaarde kilo heb je meer speelruimte bij het laadvermogen.
  • Het moet vooral ’s nachts stil werken, om jou en je buren niet te storen. Daarvoor beschikt de Truma airco over een geïntegreerde sleep-functie. Geluiddempers reduceren bovendien het geluidsniveau aanzienlijk.
  • Een dakairco kan snel en gemakkelijk achteraf in plaats van een dakraam worden aangebracht. Bovendien blijft de bergruimte in de caravan of camper behouden.
  • Als je geen plaats op het dak hebt, zijn inbouwairco’s een goede oplossing. Het dakraam blijft behouden en de koele lucht kan via buizen flexibel worden verdeeld.

Lees hier meer.

Vind een Truma Partner bij jou in de buurt

Fotocredit: Truma

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS