ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Ahorn Alaska TD met optioneel winterpakket
Ahorn Alaska TD met optioneel winterpakket
Campers

Ahorn Alaska TD met optioneel winterpakket

  1. 2 januari 2019, 17:00
  2. 0 Reacties

De nieuwe halfintegraal Alaska TD van camperbouwer Ahorn staat op een Renault Master. Hij heeft een complete uitrusting en is prima geschikt om mee te winterkamperen. De Alaska TD is deze maand te zien op de CMT-beurs in Stuttgart.

Optioneel winterpakket

Na de TE en de TQ is de Alaska TD het derde model uit deze serie. De eerste twee modellen hebben enkele bedden en een queensbed. De TD heeft het tweepersoonsbed dwars achterin. Het optionele winterpakket kost 1190 euro en is samengesteld in samenwerking met Webasto. Je krijgt daarvoor een speciale verwarming met meer vermogen, de Air Top Evo 5500 (standaard heeft hij de 3500 uitvoering), geïsoleerde slangen en een verwarmde afvalwatertank. De 130 pk sterke Master met voorwielaandrijving kan met dit pakket prima de sneeuw in.

Ahorn Alaska bed

Standaard op de 7,47 meter lange, 2,37 meter brede en 2,94 meter hoge halfintegraal zijn ook de nieuwe deur met dubbele sloten en de usb-stopcontacten. Wil je ’s nachts naar de sterren kijken, dan kun je voor 890 euro een panoramadak laten inbouwen. De L-vormige zithoek heeft, met de draaibare cabinestoelen, vijf zitplaatsen. In de keuken drie pitten en een koelkast met 97 liter inhoud. Douche en toilet met badmeubel zijn separaat.

Ahorn Alaska zithoek

De slaapkamer is met een deur gescheiden van het woongedeelte. Het bed meet 209 bij 143 centimeter. Voor 1390 euro extra is het bed handmatig in hoogte verstelbaar. Voor 1190 euro is een hefbed boven de cabinestoelen verkrijgbaar. De bedmaat hiervan is 200 bij 124 centimeter. De Alaska – met een maximumgewicht van 3500 kilo en een laadvermogen van 470 kilo – is te koop vanaf 45.900 euro exclusief bpm.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS