ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Afferden, Harderwijk en meer camperplaatsnieuws
Afferden, Harderwijk en meer camperplaatsnieuws
Nieuws

Afferden, Harderwijk en meer camperplaatsnieuws

  1. 12 juli 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

We kunnen, met dank aan de NKC, weer het nodige camperplaatsnieuws melden. Zo kunnen camperaars vanaf nu ook terecht in Afferden en Harderwijk.

Afferden

Camping Roland maakte in samenwerking met de NKC een plan om de huidige camping uit te breiden met een camperpark. Dit is inmiddels geopend, met een eigen ingang en een selfservice-receptie. Het park is ruim van opzet en er kunnen 38 campers terecht. Op 24 plekken is stroom aanwezig. Campers blijven natuurlijk ook welkom op een comfortplaats op de camping. Campercontact.com sitecode 55247.

Harderwijk

Bij de molen aan de Havendijk, op een steenworp van het centrum, vier voorlopige plekken zonder voorzieningen. De gemeente onderzoekt met meerdere belangstellenden of er nog meer camperplaatsen mogelijk zijn. Camperplaats Havendijk 2 is te vinden op Campercontact.com onder sitecode 55404.

Genemuiden

Op loopafstand van het centrum en de haven van Genemuiden zijn twee plekken gerealiseerd. Er zijn geen voorzieningen. Wel is er een gezellig centrum, een jachthaven met oude vissersboten en een tapijtmuseum. Campercontact.com sitecode 55369. (Foto: NKC).

 

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS