ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Afferden, Harderwijk en meer camperplaatsnieuws
Afferden, Harderwijk en meer camperplaatsnieuws
Nieuws

Afferden, Harderwijk en meer camperplaatsnieuws

  1. 12 juli 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

We kunnen, met dank aan de NKC, weer het nodige camperplaatsnieuws melden. Zo kunnen camperaars vanaf nu ook terecht in Afferden en Harderwijk.

Afferden

Camping Roland maakte in samenwerking met de NKC een plan om de huidige camping uit te breiden met een camperpark. Dit is inmiddels geopend, met een eigen ingang en een selfservice-receptie. Het park is ruim van opzet en er kunnen 38 campers terecht. Op 24 plekken is stroom aanwezig. Campers blijven natuurlijk ook welkom op een comfortplaats op de camping. Campercontact.com sitecode 55247.

Harderwijk

Bij de molen aan de Havendijk, op een steenworp van het centrum, vier voorlopige plekken zonder voorzieningen. De gemeente onderzoekt met meerdere belangstellenden of er nog meer camperplaatsen mogelijk zijn. Camperplaats Havendijk 2 is te vinden op Campercontact.com onder sitecode 55404.

Genemuiden

Op loopafstand van het centrum en de haven van Genemuiden zijn twee plekken gerealiseerd. Er zijn geen voorzieningen. Wel is er een gezellig centrum, een jachthaven met oude vissersboten en een tapijtmuseum. Campercontact.com sitecode 55369. (Foto: NKC).

 

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

Winnaars Goldene Reisemobil 2015
Nieuws

Winnaars Goldene Reisemobil 2015

Dit jaar werd door het blad “Auto Bild Reisemobil” voor het eerst de prijs “Das Goldene Reisemobil” uitgereikt. In totaal...

  1. 23 augustus 2015, 0:00
  2. 0 Reacties

MEER Nieuws NIEUWS

NKC workshop app Campercontact
Nieuws

NKC workshop app Campercontact

De app van Campercontact is voor kampeerders bijna onmisbaar. Voor gebruikers die nog niet feilloos weten hoe de app werkt, organiseert de NKC op 17 maart een workshop. Hierna ben je helemaal thuis in…

  1. 20 februari 2018, 17:00
  2. 2 Reacties
Sky Lodge: avontuurlijke kampeerervaring
Nieuws

Sky Lodge: avontuurlijke kampeerervaring

Eens iets anders? Het idee: zet een daktent op een paar palen en noem het Sky Lodge. Het resultaat? Een glamping kampeerervaring op twee verdiepingen. Binnenkort te huur op bijvoorbeeld camping De Drenthse Roos….

  1. 16 februari 2018, 11:00
  2. 0 Reacties
TV kijken in het buitenland met Ziggo en KPN
Nieuws

TV kijken in het buitenland met Ziggo en KPN

Zowel KPN als Ziggo kondigen aan het zogenaamde geo-blocking bij de online tv-diensten binnenkort af te schaffen. Dit gebeurt in ieder geval vóór 1 mei, als de nieuwe regelgeving in werking treedt. Vanaf dan kunnen we…

  1. 11 februari 2018, 11:00
  2. 3 Reacties