Adria

Adria Twin 2019 heeft raam boven cabine

Campers

Adria heeft stevig geïnvesteerd in de doorontwikkeling van zijn buscampers op basis van de Fiat Ducato. Nieuw is dat in de Plus en Supreme uitvoering de bergruimte boven de cabine is vervallen.

Raam boven de cabine

In het nieuwe modeljaar wordt met de aanduiding Acces, Plus en Supreme – net als bij de andere campers van Adria – het uitrustingsniveau aangegeven. Het grote nieuws is dat in de Plus en Supreme-uitvoering de bergruimte boven de cabine is vervallen. In de Supreme zien we nu boven de cabine een groot dakraam met aansluitend het Heki-dakluik. Een primeur voor Adria, want een groot dakraam zat tot nu niet in een buscamper. Het wegnemen van de B-stijl was hiervoor nodig. Dat is langdurig getest en bleek geen enkel probleem te zijn. De bovenkastjes lopen helemaal door tot vooraan en doen erg ruimtelijk aan. Wil je toch liever bergruimte boven de cabine? Kies dan voor de Acces, die blijft namelijk zoals hij is.
Adria Twin 2019

Nieuw: de SGX

Deze nieuwe indeling heeft achterin een elektrisch hefbed. Daar passen gemakkelijk de fietsen onder, ook als je naar bed gaat. De fietsen staan zo altijd veilig binnen. De nieuwe Adria Twin staat vanaf september in de showroom. De prijzen blijven nagenoeg gelijk met die van vorig seizoen. De vanafprijs is € 53.000,- voor de Plus 540. De duurste versie van de Supreme zal rond de € 64.000,- gaan kosten.
Adria
In ons tweede Live-event op Facebook (elke dinsdagavond om 19.00 uur) kwam al het Adria-nieuws voorbij. Bekijk hier de video.
www.adria-mobil.nl
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant