Adria Sonic Supreme 810 SL bij Averesch Campers

Campers

De imposante luxe Adria Sonic Supreme 810 SL, is vanaf nu exclusief te zien bij Averesch Campers.

Supreme 810 SL indrukwekkend

Bij Averesch Campers in Rijssen vind je één van de grootste collecties Adria campers. En die collectie is nu letterlijk nog groter geworden met de komst van de imposante Sonic Supreme 810 SL. Deze dubbelas integraal is een indrukwekkende verschijning. Het fraaie zilvergekleurde exterieur met het robuuste karakteristieke Adria front doet menigeen omkijken. Het onderstel is van Fiat, aangevuld met een AL-KO chassis. De opbouw bestaat uit een polyester dak en achterwand, aluminium zijwanden en beschikt over de Adria Comprex constructie. De ruim bemeten garage aan de achterkant is van twee zijden toegankelijk.

810 sl interieur5000 kilo

Eenmaal binnen word je omarmd door luxe materialen, een hoogwaardige afwerking, sfeervolle verlichting, kortom, het beste dat Adria te bieden heeft. Deze integraal is een zogeheten Supreme uitvoering en uitgevoerd met o.a. Alde vloeistof (vloer)verwarming, lederen bekleding, hoogglans kastdeuren en een elektrisch bedienbaar hefbed voorin. De multi-media wand is voorzien van een kantelbare tv-steun. Kantelbaar zodat de televisie indien ongebruikt, makkelijk tegen de wand op te bergen is.
Vier personen kunnen in weelde reizen en slapen in deze integraal die een lengte meet van 8,80 meter. en een maximaal toelaatbaar gewicht heeft van 5.000 kilo.
Meer informatie over deze en alle andere modellen in de moderne showroom in Rijssen, vind je op www.avereschcampers.nl.

 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant