Adria

Adria levert kwaliteit vanuit Novo Mesto

Campers

Een eigen meubelfabriek, een eigen laboratorium en een centraal magazijn met een oppervlakte van 7.500 vierkante meter. Adria Mobil verzorgt vanuit Novo Mesto de distributie naar alle importeurs in Europa en daarbuiten. Dat levert een paar indrukwekkende cijfers op.

Eigen laboratorium en meubelfabriek

Strenge kwaliteitseisen hanteren betekent bij Adria (en dus ook bij Sun Living) dat alle gebruikte onderdelen, grondstoffen en materialen zelf worden getest. Dat zijn er per jaar meer dan duizend. Zo kijkt men in het laboratorium bijvoorbeeld naar de samenstelling van de gebruikte lijm of hoe snel onderdelen verouderen. De meubelfabriek van Adria staat in het Sloveense Podgorje. Daar worden elke maand 250.000 meubelelementen gemaakt.
Adria magazijn

Magazijn

Er komen elke dag zeventig vrachtwagens aan vol met kooktoestellen, kachels en meubelonderdelen. Adria werkt volgens het ‘just in time’ principe. De gebrachte onderdelen gaan daarom vrijwel meteen de productie in. Dat legt een grote druk op het op tijd leveren van de benodigde onderdelen.
Adria
Vanuit het magazijn vertrekken maandelijks leveringen naar landelijke distributiepunten. Van hieruit krijgen de Adria-importeurs wat ze hebben besteld. Van gordijnhaakje tot lichtknopje. Veelal zijn onderdelen tot tien jaar nadat ze zijn gemaakt nog nieuw verkrijgbaar. Bestellen kan via de dealer op chassisnummer.
www.adria-mobil.nl
 
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant