ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Adria introduceert Live Stream op de Sonic
Adria introduceert Live Stream op de Sonic
App

Adria introduceert Live Stream op de Sonic

  1. 11 augustus 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

Adria introduceert op haar integraalcamper, de Sonic, een nieuw gadget. Het valt in de categorie “gemak dient de mens” en het heet Live Stream.

Live Stream, gemak dient de camperaar

Middels een paar eenvoudige stappen sluit je je camper als het ware aan op je smartphone, tablet, laptop of pc. Jezelf aanmelden, je camper registreren, tijdsvak en – duur opgeven wanneer je de service wilt afnemen, betalen klaar. Je kunt vervolgens gebruik maken van een app. In deze app onder andere de handleiding van je camper, een campinggids en een gids met servicepunten. Ook sta je via wifi constant in verbinding met je camper. Zo kun je het niveau van je accu bekijken of de inhoud van je watertanks controleren. Of op afstand de verwarming of de airco bedienen. En dat allemaal vanaf je smartphone of laptop.

De Sonic van Adria is er in drie verschillende uitvoeringen, als Axcess, Plus en Supreme. Hij is te zien op de komende Dordrecht Open, 2 t/m 10 september in het Postilion Hotel.

Live Stream

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

Dordrecht Open 2015
Nieuws

Dordrecht Open 2015

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe caravan of camper, of je wilt gewoon op de hoogte blijven...

  1. 30 juli 2015, 0:00
  2. 0 Reacties

MEER App, Uitrusting NIEUWS

Vfree koelboxen van Vitrifrigo
Accessoires Uitrusting

Vfree koelboxen van Vitrifrigo

Het Italiaanse Vitrifrigo wil met zijn nieuwe serie Vfree een compressor-koelbox neerzetten die uitblinkt door zijn lage prijs en hoog vermogen. Goede kwaliteit voor een gunstige prijs, ook functioneel met een duidelijk scherm dat…

  1. 25 februari 2018, 17:00
  2. 0 Reacties