ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Adria Huisshow bij Van der Veen Caravans Wolvega
Adria Huisshow bij Van der Veen Caravans Wolvega
Branche

Adria Huisshow bij Van der Veen Caravans Wolvega

  1. 8 november 2017, 19:00
  2. 0 Reacties

Na Dordrecht Open en de Kampeer & Caravan Jaarbeurs organiseert de grootste Adria dealer van Friesland, Van der Veen Caravans in Wolvega, een Adria huisshow.

Het Adria van vandaag

Van donderdag 16 t/m zaterdag 18 november staat de showroom aan de De Barte in Wolvega volledig in het teken van Adria caravans. Van de kleinste Aviva t/m de prestigieuze Alpina, vrijwel alle series komen aan bod. Van der Veen Caravans is al ruim 40 jaar Adria caravan dealer en heeft het merk zien evolueren van eenvoudige degelijke modellen naar de luxe middenklasse modellen van vandaag.

“Veel mensen kennen het Adria van toen. Wij willen hen graag het Adria van vandaag laten zien. Daarom tijdens deze speciale huisshow vooral aandacht voor Adria 2018. We hebben de lichtgewicht Aviva 360 DD met dubbele dinette (een traditionele indeling) in de showroom maar ook de luxe wintercaravan Alpina 613 UT en 663 PT. Als absolute eyecatcher hebben we ook de Open Aviva in onze showroom. Deze geeft een mooie inkijk in dit nieuwe verfrissende Adria concept. De populaire Altea en Adora zijn natuurlijk ook vertegenwoordigd. Zo krijgt onze klant een mooi beeld van het Adria dat we tegenwoordig leveren.”, aldus Martin Loek.

van der veen

Subaru als trekauto

Naast nieuwe caravans, voortenten en accessoires zijn er ook nieuwe (trek)auto’s te zien bij Van der Veen Caravans. Subaru dealer Autobedrijf Van der Ploeg uit Kollumerzwaag is met auto’s aanwezig voor vragen en wellicht een proefrit.
Tijdens de show is Van der Veen Caravans geopend van 9.00 u. tot 17.00 u. Je vindt het bedrijf aan de De Barte 2 in Wolvega. Meer informatie op www.vanderveencaravans.nl.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Branche, Onderweg NIEUWS