ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Adria geeft puber eigen kamer in caravan
Adria geeft puber eigen kamer in caravan
Caravans

Adria geeft puber eigen kamer in caravan

 1. 1 juli 2018, 17:00
 2. 2 Reacties

Het valt meteen op, hij heeft twee deuren. De nieuwe Adria Adora 673 PK heeft twee te scheiden ruimtes met ieder hun eigen ingang. De puberzoon of -dochter is zo voordeurdeler met een eigen kamer. Voor wie niet in een tentje ernaast wil slapen.

Op verzoek

Adria komt met de eerste caravan met tienerkamer. Het idee kwam via klanten en dealers die brood zagen in een dergelijke indeling. Adria sprong er op in. Het resultaat is een soort vierkamerwoning van 16 vierkante meter. Het voorste en achterste deel is van elkaar te scheiden door een schuifdeur. Beiden hebben dan hun eigen deur. Handig als de puber naar de disco is en pa en ma alvast gaan slapen. Hij is 6,75 meter lang en tikt de 2 ton aan gewicht aan.

673 PK Adora Adria

Achterin staat een bank die om te bouwen is naar een tweepersoonsbed. Daarboven een eenpersoons stapelbed met ladder. Voor is een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed geplaatst. Hier ook een grote rondzit die ook weer is om te bouwen naar een tweepersoonsbed. In totaal kun je er dus met zeven mensen in slapen. De Duitse dealers hebben er inmiddels 50 van besteld. Natasja Borghuis van Adria noemt in het AD de tienerkamer een aparte ruimte om te chillen, gamen of lekker niks te doen. USB en bluetooth zijn aanwezig. En omdat onze tieners steeds langer worden zijn de bedden allemaal minimaal 2 meter lang. De Adria Adora 673 PK kost €31.895.

www.adria-mobil.nl

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  M.Braakhuis - maandag 02 juli 2018 

  Knaus euro trend 1992 heeft ook twee deuren.

  Beantwoorden

  Rian van der Schoot Dingemans - donderdag 25 oktober 2018 

  Onze puber kreeg en wilde alleen een eigen bijzettent – wat een verschil

  Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravan Adria, Caravans NIEUWS