ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Adria en Sun Living op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Adria en Sun Living op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Advertorial

Adria en Sun Living op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

  1. 7 oktober 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Van woensdag 10 t/m zondag 14 oktober is de Jaarbeurs in Utrecht weer het kampeer walhalla van Nederland. Uiteraard zijn Adria en Sun Living aanwezig. Beide in Hal 12.

Sun Living introduceert de Style, het actiemodel voor seizoen 2019

Deze camper is o.a. voorzien van een panoramavenster, 16″ aluminium velgen, led-dagrijverlichting en moderne Thule luifel. De basiscamper is de S 75 SL met enkele bedden achterin. Het onderstel is zoals bij alle Sun Living-modellen een Fiat Ducato. Deze Style-uitvoering wordt standaard geleverd met 130 pk automaat met 43 H. chassis. De all-in prijs van deze camper bedraagt 66.900,00 euro incl. BTW, BPM, kentekenleges etc. Dat betekent een voordeel van maar liefst 5.300,00 euro.

Adora 673 PK

Ook Adria is aanwezig op de KCJ. Als eerste merk brengt Adria een caravan op de markt die speciaal is ontwikkeld voor gezinnen met tieners. Deze heeft een eigen ruimte om te loungen, te gamen of te chillen. De Adora 673 PK is standaard uitgerust met twee toegangsdeuren. Een voorin én een achterin. Wel zo handig als de kids de campingdisco hebben ontdekt. De douche- en toiletruimte zijn van elkaar gescheiden en bovendien zo af te sluiten dat ook het oudergedeelte en de tienerhoek van elkaar gescheiden zijn. Zo heeft ieder z’n eigen plek. De loungebank in de tienerkamer is te veranderen in slaap- en/of logeerplek. Extra multimedia voorbereidingen maken de kamer helemaal af.

Adora 671 PK

Twin buscamper

Ook de nieuwe generatie Twins – eveneens van Adria – zijn innovatief. De leefruimte en cabine zijn in elkaar geïntegreerd, waardoor een geheel open ruimte ontstaat met meer stahoogte. De Twin Supreme, met als absolute blikvanger het Adria exclusieve panoramavenster, is de meest ruime en innovatieve buscamper van het merk ooit. Het nieuw ontwikkelde interieur met loft-stijl kenmerken biedt meer stahoogte en een naadloze integratie van woonruimte en Fiat-cabine.

Aria

Inspirations

Inspirations – het digitale magazine van Adria – staat weer online. Deze editie staat boordevol nieuwtjes en prachtige reisverhalen. Bijvoorbeeld van de journalist die met een Action naar het Noorderlicht reisde. Of de trip door Engeland met een Adria Matrix. Droom lekker weg en laat je inspireren door Adria en haar gebruikers. Liever een gedrukt exemplaar lezen? Haal ‘m op bij de Adria stand in Hal 12.

Ook naar de beurs? Bestel hier je kaartje met korting.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Advertorial NIEUWS