ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Adria Coral, de basis van het succes
Adria Coral, de basis van het succes
Campers

Adria Coral, de basis van het succes

  1. 3 april 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

De Adria Coral is nog altijd een echte halfintegraal en kent inmiddels ruim 10.000 tevreden gebruikers. Het is ook dit model dat aan het begin van dit Millennium zorgde voor een enorme toename in de populariteit van Adria.

Coral scoort met prijs-kwaliteit

De reden van deze populariteit was de prijs-kwaliteit-verhouding. Kijken we vandaag naar het aanbod, dan moeten we concluderen dat dat nog altijd hèt sterke punt van deze serie is. Zoals iedere Adria opbouwcamper is ook de Coral voorzien van een polyester opbouw (dak en wanden). Deze serie mag zich gerust ‘de pionier’ op het gebied van polyester noemen. Al sinds het begin werd dit materiaal standaard gebruikt. En nog altijd bewijst Adria hiermee een goede keuze te hebben gemaakt. Vochtproblemen kent het merk bij normaal gebruik en goed onderhoud nagenoeg niet. En met een beetje liefde en aandacht is ook de verkleuring (een normaal verschijnsel bij polyester dat wordt blootgesteld aan de natuurlijke elementen) goed onder controle te houden.

Adria Coral zithoek

Adria Coral Axess, Plus en Supreme

Anno 2017 is de serie opgebouwd in drie uitrustingsniveau’s: Axess, Plus en Supreme. Het grote verschil zit in het onderstel: de Axess modellen worden geproduceerd op Citroën en de Plus en Supreme op Fiat. De opbouw is bij de drie varianten voorzien van de Adria Comprex constructie met polyester bodemplaat aan de onderzijde. De Axess modellen beschikken standaard over Truma verwarming en Horizon meubeldecor. De rijker uitgeruste Plus biedt daarnaast een standaard panoramavenster en keuze uit de Horizon of Forest interieursfeer. De luxe Coral Supreme is standaard uitgerust met een Alde verwarmingsysteem inclusief vloerverwarming. Op de website van Adria kan je de drie niveau’s naast elkaar zetten en vergelijken om zo tot de voor jou slimste keuze te komen. De meeste indelingen zijn in de drie uitvoeringen beschikbaar. Model 650 SF, een indeling met Frans bed achterin, is alleen verkrijgbaar in de Axess uitvoering.

Adria Coral

De Axess modellen beginnen bij een prijs van € 66.081,-. Kies je voor een Plus uitvoering, dan gaan de prijzen van vanaf € 74.715,-. De Coral Supreme met Alde is verkrijgbaar, afhankelijk van de indeling, vanaf € 77.715,-. Alle prijzen zijn inclusief BTW, BPM en rijklaarmaakkosten.

Meer informatie over de beroemde Coral vind je op www.adria.nl.

Adria Coral Supreme

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Camper Adria, Campers NIEUWS