Adria Compact Supreme

Adria Compact is compleet vernieuwd

Campers

De Adria Compact is voor seizoen 2020 compleet vernieuwd. Hij is er als Axess op Citroën en als Plus op Fiat. Nieuw is de Supreme-uitvoering, eveneens op Fiat.

Driemaal scheepsrecht voor Compact?

De Adria Compact werd bij zijn introductie in 2008 door de NKC verkozen tot Kampeerauto van het jaar. In 2016 kreeg hij opnieuw deze titel. Dat is natuurlijk al bijzonder. Maar ook voor 2020 is hij genomineerd voor deze titel. Is driemaal scheepsrecht voor de Adria Compact?

Compact van buiten, ruim van binnen

De Adria Compact is 2,12 meter breed. Dat is slechts zeven centimeter meer dan een buscamper. Hij is verkrijgbaar in drie lengtematen. De DL is 6,99 meter lang. Dit model heeft een moderne face-to-face-zithoek, met banken tegenover elkaar in lengterichting. Achterin heeft hij enkele bedden. De SL is 6,79 meter lang en heeft een dinette in de rijrichting. Ook deze indeling heeft enkele bedden achterin. En dan is er de SP met een lengte van 5,99 meter. Eveneens met dinette in rijrichting. Achterin het dwarsgeplaatste tweepersoonsbed.

Adria Compact interieur

Nu ook als Supreme

Wat alledrie de indelingen gemeen hebben: een ruime garage onder het bed. De indelingen zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitrustingsniveau’s. Dat zijn de Axess, met als basis de Citroën Jumper. En de Plus met de Fiat Ducato als basis. Deze uitvoeringen hebben een opbouw die compleet van polyester is gemaakt. De nieuwe Supreme-uitvoering staat op de Ducato en heeft metallic zilvergrijze aluminium wanden en een polyester dak. Alle drie zijn voorzien van het Adria skyroof boven de cabine. Prijs vanaf 65.990 euro voor de Compact Axess SP.

Meer weten over de compleet vernieuwde Adria Compact? Kijk dan in de november-uitgave van ons Campingtrend Magazine of ga naar de site van Adria.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!